malesef kolay bir çözümü yok. internet dağıtıcılarla ve mahallenizdeki insanlarla anlaşıp belli sayıda imza toplamanız lazım. (atıyorum fiber internet istiyorsun, mahallenizde en az 50 kişi fiber geldiği takdirde onu alacağına dair imza atması lazımçoğu siteden altyapı sorgulattım ama en fazla alacağım hız 13-15 yazıyo sitelerde ben bu hızda internet kullanmak istemiyorum yani nasıl bunu yükseltebiliriz altyapımı nasıl yükseltebilrim çok can sıkııcı![]()
cidden kötü bir hız 13 15 hangi internet firmasıysa görüşüp apartmandan imza toplatın yapmazlarsa alt yapı falan ile ilgili görüşünçoğu siteden altyapı sorgulattım ama en fazla alacağım hız 13-15 yazıyo sitelerde ben bu hızda internet kullanmak istemiyorum yani nasıl bunu yükseltebiliriz altyapımı nasıl yükseltebilrim çok can sıkııcı![]()
mahallede fiber internet kullanan var ama bizim binanın altyapısı yokmalesef kolay bir çözümü yok. internet dağıtıcılarla ve mahallenizdeki insanlarla anlaşıp belli sayıda imza toplamanız lazım. (atıyorum fiber internet istiyorsun, mahallenizde en az 50 kişi fiber geldiği takdirde onu alacağına dair imza atması lazım
öyle ise kendin müşteri hizmetlerini ara ve söyle "tüm mahallede var bir bizde yok" fiyatı karşılığında yaparlarmahallede fiber internet kullanan var ama bizim binanın altyapısı yok