rtx 2060 düşük fps sorunu

vamprikaX

80+
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar merhaba rtx 2060 kullanıcısı olarak sorunum var. arkadaşlarımın arasındaki en iyi ekran kartı bende fakat en düşük fpsi benim ekran kartı alıyor neden böle oluyor? bir bilginiz varsa sölerseniz sevinirim.

Hangi oyunda en düşük fps i alıyorsunuz? İşlemci nedir? Arkadaşlarınızın işlemcisi nedir? Vsync açmış olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba rtx 2060 kullanıcısı olarak sorunum var. arkadaşlarımın arasındaki en iyi ekran kartı bende fakat en düşük fpsi benim ekran kartı alıyor neden böle oluyor? bir bilginiz varsa sölerseniz sevinirim.
Rtx destekleyen oyunları rtx açık oynarsan normaldir, eğer hep geneldeysse kartta sorun olaiblir, bios güncel olmayabilir

Hangi oyun ? Ayarlar ne ?

driverler güncel mi diğer parçalarınız nedir?

öle düşük fpsler değil mesela mc de arkadaşlarım 1050 ti ile 400 500 fps alıyor ben ise 300 290 arası alıyorum.
MC De Belli Olmaz O AAA Oyunlar Oynayıp Söyleyin 2060 da MC Oynamak Ne :D

öle düşük fpsler değil mesela mc de arkadaşlarım 1050 ti ile 400 500 fps alıyor ben ise 300 290 arası alıyorum.
Minecraft tarzı oyunlar biraz da işlemci ağırlıklıdır. Zaten havaya baktığınız zaman otomatik 200fps artıyor. Belki de öyle hesap ederek söylediler.

aynı ayarlar ful grapichs ama onlar daha yüksek fps alıyor.acaba ekran kartı oyundan oyuna kendinisinimi düşünüyor ona göre mi kullanıyor kendisini
Cs Go,Bf, Gibi oyunlarda Deneyin

aynı ayarlar ful grapichs ama onlar daha yüksek fps alıyor.acaba ekran kartı oyundan oyuna kendinisinimi düşünüyor ona göre mi kullanıyor kendisini
FPS sınırlama açıktır MC de 300e sabittir arkadaşlarınıza söyleyin onlarda açsın bilgisayarlarını yoruyolar boşuna

NVIDIA'da bozdu ya :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,983
Üyeler
191,018
Son üye
Yusufmania
Geri