Gym ler ne kadar güvenli

Tilsteyy

80+
Reaksiyon skoru
45
Spor salonuna gidip korana olan varmı ya da ne kadar güvenli gidilirmi spora başlamayı çok istiyorum tekrardan

Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediniz ve sporunuzu yapınız.

Otobüs ile ulaşım sağlamayacak ise fiziki mesafene dikkat ederek başlayabilirsin.

Otobüs ile ulaşım sağlamayacak ise fiziki mesafene dikkat ederek başlayabilirsin.
yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş

yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş
Maske takarak mı yapıyorsunuz ?

Yürüyüş yapmanız çok sağlıklı bence başlayın insan sporu bırakınca geri başlaması uzun sürüyor bende oldu bundan biliyorum.

temiz olanlarında sorun yok ben 6 aydır sabah 7 de gidiyorum hem kimse olmuyor hem de her 2 saatte bir dezenfekte ediliyor içerisi
ama sırf orası için 10km yol gidiyorum

Kardiyo kısmında maske takılmıyor bizim spor salonunda. Aşağıya ağırlık kısmına indiğinde takmak zorunlu değil fakat herkes takıyor. Hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edildikçe kapmazsın diye düşünüyorum. Eldiven kullan mutlaka.

Kardiyo kısmında maske takılmıyor bizim spor salonunda. Aşağıya ağırlık kısmına indiğinde takmak zorunlu değil fakat herkes takıyor. Hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edildikçe kapmazsın diye düşünüyorum. Eldiven kullan mutlaka.
kullanıyordum geçen sene bu senede başlayınca kullanıcam inş yarın sıkıntı olmazsa tekrardan gidicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,716
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri