yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüşOtobüs ile ulaşım sağlamayacak ise fiziki mesafene dikkat ederek başlayabilirsin.
Maske takarak mı yapıyorsunuz ?yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş
twitch yayıncısı jrokez spor salonundan kapmıştı ben şahsen gitmem tehlikeli çünküSpor salonuna gidip korana olan varmı ya da ne kadar güvenli gidilirmi spora başlamayı çok istiyorum tekrardan
Maskeyle spor yapılmaz.Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediniz ve sporunuzu yapınız.
Yürüyüş yapmanız çok sağlıklı bence başlayın insan sporu bırakınca geri başlaması uzun sürüyor bende oldu bundan biliyorum.yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş
Spor yaparken değil yürüyüş yaparken nefes daralması oluyor çünkü fazla yürüyüş yapınca maske takılı iken.Maskeyle spor yapılmaz.
Evet.Spor yaparken değil yürüyüş yaparken nefes daralması oluyor çünkü fazla yürüyüş yapınca maske takılı iken.
kullanıyordum geçen sene bu senede başlayınca kullanıcam inş yarın sıkıntı olmazsa tekrardan gidicemKardiyo kısmında maske takılmıyor bizim spor salonunda. Aşağıya ağırlık kısmına indiğinde takmak zorunlu değil fakat herkes takıyor. Hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edildikçe kapmazsın diye düşünüyorum. Eldiven kullan mutlaka.