Neler Yeni

Gym ler ne kadar güvenli

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
Spor salonuna gidip korana olan varmı ya da ne kadar güvenli gidilirmi spora başlamayı çok istiyorum tekrardan

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediniz ve sporunuzu yapınız.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Otobüs ile ulaşım sağlamayacak ise fiziki mesafene dikkat ederek başlayabilirsin.

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otobüs ile ulaşım sağlamayacak ise fiziki mesafene dikkat ederek başlayabilirsin.
yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
yaklaşık 4 5 ay gittim geçen sene bıraktıktan sonra bağımlılık haline geldi aşırı spor yapasım geliyor yürüyerek gidiyorum hep gym e hem kardiyo yapıyorum yolda 20 dk yürüyüş
Maske takarak mı yapıyorsunuz ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Yürüyüş yapmanız çok sağlıklı bence başlayın insan sporu bırakınca geri başlaması uzun sürüyor bende oldu bundan biliyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
temiz olanlarında sorun yok ben 6 aydır sabah 7 de gidiyorum hem kimse olmuyor hem de her 2 saatte bir dezenfekte ediliyor içerisi
ama sırf orası için 10km yol gidiyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Kardiyo kısmında maske takılmıyor bizim spor salonunda. Aşağıya ağırlık kısmına indiğinde takmak zorunlu değil fakat herkes takıyor. Hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edildikçe kapmazsın diye düşünüyorum. Eldiven kullan mutlaka.

Tilsteyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
Kardiyo kısmında maske takılmıyor bizim spor salonunda. Aşağıya ağırlık kısmına indiğinde takmak zorunlu değil fakat herkes takıyor. Hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edildikçe kapmazsın diye düşünüyorum. Eldiven kullan mutlaka.
kullanıyordum geçen sene bu senede başlayınca kullanıcam inş yarın sıkıntı olmazsa tekrardan gidicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom