Kapıya Kağıt Asmışlar Fiber Geliyormuş

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
29,956
Merhaba arkadaşlar evimizin bulunduğu bölgede güzel altyapı yok adsl kullanıyorduk bugün kardeşim görmüş kapıya fiber geliyor yazılı kağıt asmışlar hiç yaşayan oldu mu ne zaman gelir sizce şuan sevinçten havalara uçuyorum ve altyapı işi uzun sürer mi yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

@alpolojix

Merhaba arkadaşlar evimizin bulunduğu bölgede güzel altyapı yok adsl kullanıyorduk bugün kardeşim görmüş kapıya fiber geliyor yazılı kağıt asmışlar hiç yaşayan oldu mu ne zaman gelir sizce şuan sevinçten havalara uçuyorum ve altyapı işi uzun sürer mi yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

@alpolojix
Bizim burası ADSL'den VDSL altyapıya geçti.
2-3 ay sürdü.
Belki daha fazla.

Bazen 6 ay bazen 1 sene Turk Telekom bu sürelerde yapıyor 2 3 aydan aşşağı gelmez.Turkcellin altyapısı daha hızlı yapılıyor.

@alpolojix
Kağıdın fotoğrafını atabilir misin ?
biz türk telekom kullanıyoruz ama altyapıyı turkcell yapıyor altyapı gelse bile taahhütün bitmesini bekleyeceğiz sanırım :(
Turkcell yapıyorsa ve İstanbul civarı oturmuyorsan ping konusunda biraz sıkıntılı. Anlatırım sonra.

Kağıdın fotoğrafını atabilir misin ?

Turkcell yapıyorsa ve İstanbul civarı oturmuyorsan ping konusunda biraz sıkıntılı. Anlatırım sonra.
Yarın atarım şuan dışarı çıkamam turkcell yapıyor istanbulda oturuyorum

Yarın atarım şuan dışarı çıkamam turkcell yapıyor istanbulda oturuyorum
İstanbulda ise güzel.
Marmara dışındaki illerde ping sorunları var Superonline illa istanbuldan çıkış yapıyor bu yüzden bağlantı gecikiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri