Format için hangisini seçmeliyim

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Lisanslı win10 var, bilgisayarın fabrikadan Windows la gelmiş gibi olmasını istiyorum, hangisini seçmeliyim?

Ekler

• 20201215_205654.jpg
    20201215_205654.jpg
    2.6 MB · Hit: 39
Lisanslı win10 var, bilgisayarın fabrikadan Windows la gelmiş gibi olmasını istiyorum, hangisini seçmeliyim?
İkisini de seçmemelisiniz, sıfırlama işlemi gereksiz uzun süren ve stabilite sorunları yapabilen bir işlem.
Windows 10 20H2 sürüm flash hazırlayın, çok daha kısa sürede tertemiz ve stabil bir Windows 10 kurun.

Her şeyin kalkması ve fabrikadan gelmiş gibi çıkmasını istiyorsan alttaki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisini de seçmemelisiniz, sıfırlama işlemi gereksiz uzun süren ve stabilite sorunları yapabilen bir işlem.
Windows 10 20H2 sürümü flashı hazırlayın, çok daha kısa sürede tertemiz ve stabil bir Windows 10 kurun.
Bu en sağlıklısı evet.

Windows 10 flashı hazırlayın, çok daha kısa sürede tertemiz ve stabil bir Windows 10 kurun.
Hiçbirtürlü dışarı çıkma şansım yok ve flashım da yok, lütfen bu ikisi arasından cevap verir misin

Hiçbirtürlü dışarı çıkma şansım yok ve flashım da yok, lütfen bu ikisi arasından cevap verir misin
"Her şeyi kaldır." seçeneğini seçmelisin, HDD ile saatler sürer. Haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,112
Üyeler
191,309
Son üye
Mustafa588
Geri