İçinizi boşaltma köşesi

VeeqX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Elalemi buraya davet ediyorum.Herkes ağladığı,yıkıldığı bir olayı anlatsın.
Editv: Geçen hafta çok kötü bir olay yaşadım ve bu olaydan çok sarsıldım.O akşam bilgisayarımda youtube'u açıp Sagopa Kajmer-Bir Pesimistin Gözyaşları nı açıp döngüye aldım.Monitörü kapattım.Bütün RGBleri kapattım.Kapkaranlık oldu her yer.Kafamı masaya gömdün hıçkıra hıçkıra ağladım.Orada uyumuşum telefonun alarmıyla uyandım sabah 8.20'de
Şu çocuk misali adeta:
1608071725295.png

Editv: Geçen hafta çok kötü bir olay yaşadım ve bu olaydan çok sarsıldım.O akşam bilgisayarımda youtube'u açıp Sagopa Kajmer-Bir Pesimistin Gözyaşları nı açıp döngüye aldım.Monitörü kapattım.Bütün RGBleri kapattım.Kapkaranlık oldu her yer.Kafamı masaya gömdün hıçkıra hıçkıra ağladım.Orada uyumuşum telefonun alarmıyla uyandım sabah 8.20'de
Şu çocuk misali adeta:
Alıntıyı görüntüle
Hiç üzüldüğüm olay olmadı (şükürler olsun ) genelde kafama takmıyorum hiç bir olayı.

Şu çocuk misali adeta:
Alıntıyı görüntüle

8.inci sınıfa sınıfımdaki bir kızı sevmiştim çocuksu duygularım ile temiz ve saf kalbim ile ama o beni hep arkadaşı olarak gördü lise 1.inci sınıfa kadar konuştuk sonra uzun bir konuşmadık birbirimizle 8.inci sınıfa benden kitabımı istemişti evde unutmuştu kitabını verdim 3 sene oldu o kitabı atamadım kıyamadım sonra beni çok üzen bir olay oldu ben ona mesaj yazdım sonra 'kardeşim ben onun sevgilisiyim ona mesaj atmazsan sevinirim' dedi çok üzüldü hiç aklımdan çıkmıyordu onun için çok göz yaşı döktüm sonra Allah benden daha iyilerini versin dedim

11 yıllık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çocukluk arkadaşım beni sattı çok değişti benle ilişkiyi kesti tek gerçek arkadaşım vardı oda beni sattı her akşam koyarım kafayı ağlarım onun için değil tabii ki ama ne biliyim insanın içinde kalıyor içi acıyor

Son düzenleme:
Şu çocuk misali adeta:
Alıntıyı görüntüle
arkaca almanca yazıyorum
asdasdasdasdsa
içimi dökmek isteseydim
pc pc pc

aga ilk defa foruma içimi döküyorum 10 yıldır sevdiğim bir kız var onu sevmediğimi kabullenmeye çalıştım başka kızlarla konuştum yok istemiyorum başka kızları 10 yıldır da aktif şekilde konuşuyoruz bana çok değer verir ama arkadaş olarak görüyor ama ben öyle değil...
aga dalgaya almayın ama kızla bildiğin evlenmek istiyorum niye böyle mantıksız cümle kurdum onu da bilmiyorum bi el atın la ay olucak böyleyim

aga ilk defa foruma içimi döküyorum 10 yıldır sevdiğim bir kız var onu sevmediğimi kabullenmeye çalıştım başka kızlarla konuştum yok istemiyorum başka kızları 10 yıldır da aktif şekilde konuşuyoruz bana çok değer verir ama arkadaş olarak görüyor ama ben öyle değil...
aga dalgaya almayın ama kızla bildiğin evlenmek istiyorum niye böyle mantıksız cümle kurdum onu da bilmiyorum bi el atın la ay olucak böyleyim
kaç yaşındasın

Geri