caglaracikmese
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,044
Bugün "malum forum" un kitlesini, bir kez daha görmüş olduk arkadaşlar. Ne rehber hazırladım bugün, ne de başka bir şey. Sadece bunlar ile uğraştım. Çok bekletmeden olayı kısaca anlatıp, fotoğraflar ile detaylandırayım.
İlk olarak YouTube kanalları hakkında herhangi bir yorumum yok. Aksine Ali Güngör ile Recep Baltaş'ı severek izliyor ve yararlı videolar çektiklerini düşünüyorum. Ama forum kısmında, maalesef berbat bir yer.
Zaten forumda yapılan yorumları görüyorduk. Bugün ise bir kere daha gördük. Tamamen boş boş gezinirken yeşil forum hakkında bir yazı çıktı karşıma. Ben de o yazıyı okudum ve doğru olup olmadığını test etmek için, mantıklı bir şey düşündüm ve yaptım. Bilen vardır GameTech Kasalar Hakkındaki Ön Yargılarınızı Kırın! böyle bir rehber hazırladım geçenlerde.
Bilerek bu rehberi seçtim. Kötülenen bir marka ile orada bir rehber açacağım kesindi. Sonra aklıma bu konu geldi, bir daha zaman harcayıp yazmaya ne gerek var, deyip kopyaladım, yapıştırdım. Oturdum ve yorumları izledim. İsterseniz sizde bir göz atın bakalım.
Sakin, bu daha başlangıç.
Güzel bir yorum, şaşırtıcı.
"Fırın gibi maşallah" İşte şimdi başlıyoruz.
Sert bir şekilde uyardım, gelen cevap.
Görmeden, bilmeden atılan saçma sapan yorumlar. :-/
Ban yeme pahasına yazdığım cevap.
Şakamatik.
Cevap.
En sonda adeta "tokat" gibi yapıştırdığım cevap.
Şakamatik 2.
Konu kilitlenecek sezgileri.
Tokat gibi cevap 2.
Yeşil forumun içinden çıkan, bir kral daha. Adam bile ilallah etmiş.
Aşırı boş yorum.
Sonuç: Kilitlenen konu ve geçici ban.
Evet arkadaşlar, maalesef durum bu. Allah'tan burada oradaki gibi kanser kitle yok. Vardır belki ama az. Burada konu GameTech değil, asla konuyu oraya çekmeyin. Sabah yeşil forumda gördüğüm aşırı ön yargılı yaklaşımdan dolayı, kurban ettiğim bir konu GameTech. Kasa ile ilgisi yok kısacası, zaten buradan kopyalayıp oraya yapıştırdım. Neyse, yorumlara davet ediyorum, hepinizi.
İlk olarak YouTube kanalları hakkında herhangi bir yorumum yok. Aksine Ali Güngör ile Recep Baltaş'ı severek izliyor ve yararlı videolar çektiklerini düşünüyorum. Ama forum kısmında, maalesef berbat bir yer.
Zaten forumda yapılan yorumları görüyorduk. Bugün ise bir kere daha gördük. Tamamen boş boş gezinirken yeşil forum hakkında bir yazı çıktı karşıma. Ben de o yazıyı okudum ve doğru olup olmadığını test etmek için, mantıklı bir şey düşündüm ve yaptım. Bilen vardır GameTech Kasalar Hakkındaki Ön Yargılarınızı Kırın! böyle bir rehber hazırladım geçenlerde.
Bilerek bu rehberi seçtim. Kötülenen bir marka ile orada bir rehber açacağım kesindi. Sonra aklıma bu konu geldi, bir daha zaman harcayıp yazmaya ne gerek var, deyip kopyaladım, yapıştırdım. Oturdum ve yorumları izledim. İsterseniz sizde bir göz atın bakalım.
Sakin, bu daha başlangıç.
Güzel bir yorum, şaşırtıcı.
"Fırın gibi maşallah" İşte şimdi başlıyoruz.
Sert bir şekilde uyardım, gelen cevap.
Görmeden, bilmeden atılan saçma sapan yorumlar. :-/
Ban yeme pahasına yazdığım cevap.
Şakamatik.
Cevap.
En sonda adeta "tokat" gibi yapıştırdığım cevap.
Şakamatik 2.
Konu kilitlenecek sezgileri.
Tokat gibi cevap 2.
Yeşil forumun içinden çıkan, bir kral daha. Adam bile ilallah etmiş.
Aşırı boş yorum.
Sonuç: Kilitlenen konu ve geçici ban.
Evet arkadaşlar, maalesef durum bu. Allah'tan burada oradaki gibi kanser kitle yok. Vardır belki ama az. Burada konu GameTech değil, asla konuyu oraya çekmeyin. Sabah yeşil forumda gördüğüm aşırı ön yargılı yaklaşımdan dolayı, kurban ettiğim bir konu GameTech. Kasa ile ilgisi yok kısacası, zaten buradan kopyalayıp oraya yapıştırdım. Neyse, yorumlara davet ediyorum, hepinizi.