Malum Forum Yine Şaşırtmıyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,044
Bugün "malum forum" un kitlesini, bir kez daha görmüş olduk arkadaşlar. Ne rehber hazırladım bugün, ne de başka bir şey. Sadece bunlar ile uğraştım. Çok bekletmeden olayı kısaca anlatıp, fotoğraflar ile detaylandırayım.

İlk olarak YouTube kanalları hakkında herhangi bir yorumum yok. Aksine Ali Güngör ile Recep Baltaş'ı severek izliyor ve yararlı videolar çektiklerini düşünüyorum. Ama forum kısmında, maalesef berbat bir yer.
Zaten forumda yapılan yorumları görüyorduk. Bugün ise bir kere daha gördük. Tamamen boş boş gezinirken yeşil forum hakkında bir yazı çıktı karşıma. Ben de o yazıyı okudum ve doğru olup olmadığını test etmek için, mantıklı bir şey düşündüm ve yaptım. Bilen vardır GameTech Kasalar Hakkındaki Ön Yargılarınızı Kırın! böyle bir rehber hazırladım geçenlerde.
Bilerek bu rehberi seçtim. Kötülenen bir marka ile orada bir rehber açacağım kesindi. Sonra aklıma bu konu geldi, bir daha zaman harcayıp yazmaya ne gerek var, deyip kopyaladım, yapıştırdım. Oturdum ve yorumları izledim. İsterseniz sizde bir göz atın bakalım.

Sakin, bu daha başlangıç.

bir.PNG

Güzel bir yorum, şaşırtıcı.

iki.PNG

"Fırın gibi maşallah" İşte şimdi başlıyoruz.

üç.PNG

Sert bir şekilde uyardım, gelen cevap.

dört.PNG

Görmeden, bilmeden atılan saçma sapan yorumlar. :-/

beş.PNG

Ban yeme pahasına yazdığım cevap.

altı.PNG

Şakamatik.

yedi.PNG

Cevap.

sekiz.PNG

En sonda adeta "tokat" gibi yapıştırdığım cevap.

dokuz.PNG

Şakamatik 2.

on.PNG

Konu kilitlenecek sezgileri.

on bir.PNG

Tokat gibi cevap 2.

on iki.PNG

Yeşil forumun içinden çıkan, bir kral daha. Adam bile ilallah etmiş.

on üç.PNG

Aşırı boş yorum.

on dört.PNG

Sonuç: Kilitlenen konu ve geçici ban.

sonuç.PNG

Evet arkadaşlar, maalesef durum bu. Allah'tan burada oradaki gibi kanser kitle yok. Vardır belki ama az. Burada konu GameTech değil, asla konuyu oraya çekmeyin. Sabah yeşil forumda gördüğüm aşırı ön yargılı yaklaşımdan dolayı, kurban ettiğim bir konu GameTech. Kasa ile ilgisi yok kısacası, zaten buradan kopyalayıp oraya yapıştırdım. Neyse, yorumlara davet ediyorum, hepinizi.

Bugün "malum forum" un kitlesini, bir kez daha görmüş olduk arkadaşlar. Ne rehber hazırladım bugün, ne de başka bir şey. Sadece bunlar ile uğraştım. Çok bekletmeden olayı kısaca anlatıp, fotoğraflar ile detaylandırayım.

İlk olarak YouTube kanalları hakkında herhangi bir yorumum yok. Aksine Ali Güngör ile Recep Baltaş'ı severek izliyor ve yararlı videolar çektiklerini düşünüyorum. Ama forum kısmında, maalesef berbat bir yer.
Zaten forumda yapılan yorumları görüyorduk. Bugün ise bir kere daha gördük. Tamamen boş boş gezinirken yeşil forum hakkında bir yazı çıktı karşıma. Ben de o yazıyı okudum ve doğru olup olmadığını test etmek için, mantıklı bir şey düşündüm ve yaptım. Bilen vardır GameTech Kasalar Hakkındaki Ön Yargılarınızı Kırın! böyle bir rehber hazırladım geçenlerde.
Bilerek bu rehberi seçtim. Kötülenen bir marka ile orada bir rehber açacağım kesindi. Sonra aklıma bu konu geldi, bir daha zaman harcayıp yazmaya ne gerek var, deyip kopyaladım, yapıştırdım. Oturdum ve yorumları izledim. İsterseniz sizde bir göz atın bakalım.

Sakin, bu daha başlangıç.

Alıntıyı görüntüle

Güzel bir yorum, şaşırtıcı.

Alıntıyı görüntüle

"Fırın gibi maşallah" İşte şimdi başlıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Sert bir şekilde uyardım, gelen cevap.

Alıntıyı görüntüle

Görmeden, bilmeden atılan saçma sapan yorumlar. :-/

Alıntıyı görüntüle

Ban yeme pahasına yazdığım cevap.

Alıntıyı görüntüle

Şakamatik.

Alıntıyı görüntüle

Cevap.

Alıntıyı görüntüle

En sonda adeta "tokat" gibi yapıştırdığım cevap.

Alıntıyı görüntüle

Şakamatik 2.

Alıntıyı görüntüle

Konu kilitlenecek sezgileri.

Alıntıyı görüntüle

Tokat gibi cevap 2.

Alıntıyı görüntüle

Yeşil forumun içinden çıkan, bir kral daha. Adam bile ilallah etmiş.

Alıntıyı görüntüle

Aşırı boş yorum.

Alıntıyı görüntüle

Sonuç: Kilitlenen konu ve geçici ban.

Alıntıyı görüntüle

Evet arkadaşlar, maalesef durum bu. Allah'tan burada oradaki gibi kanser kitle yok. Vardır belki ama az. Burada konu GameTech değil, asla konuyu oraya çekmeyin. Sabah yeşil forumda gördüğüm aşırı ön yargılı yaklaşımdan dolayı, kurban ettiğim bir konu GameTech. Kasa ile ilgisi yok kısacası, zaten buradan kopyalayıp oraya yapıştırdım. Neyse, yorumlara davet ediyorum, hepinizi.
konu kitlenmeseydi konuya gelir bir iki bir şey söylerdim

Valla bak ben 2 gün önce bunlar yüzünden süresiz ban yedim ordaki öperatöre selam olsun (o anladı) neyse kardeşim benim en çok kanser olduğum technopatta adamlar kafalarına göre yorum yapıyor araştırıp bakmadan hemen yazıyor öyleleri yüzünden kanser oldum bi sistem var ona ne kadar wattlık power alıyım diyorum halbuki 350 watt adam gelmiş diyoki bana 600 watt al yoksa o patlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Heleki birisine ''yahu'' dedim hemen şikayet ediyorlar hemen ceza yiyosun bu yüzden donanım arşivine geçtim

Bu herşeye kronik deme olayı maalesef bizde de var. Daha 1-2 ay önce millet Apacer diye tavanlara çıkıyordu. Şuan kronik sorunlu diyen büyük bir kesim var. Garip...

Her ne kadar bize laf da atsalar takmamak gerek. Bunlara takılırsak gelişemeyiz. Hem bunun dışında bir yere varmıyor bu tartışmalar. Onlar bize sallamış biz de onlara sallıyalım sonra onlar yine sallasın vs böyle devam eder.

@epica59 sanırsam ben tp'de tartışırken oradaydın. Bir beğeni attın, Epica yazıyordu. O sen miydin?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,943
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri