krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
- Konu Sahibi Konu Sahibi
arka sokaklar devamkeAdamlar 2005'den beri oynuyor, artık bir zahmet sıkılsınlar.
arka sokaklar devamkeAdamlar 2005'den beri oynuyor, artık bir zahmet sıkılsınlar.
çok mantık hatası var bence cevaplayamazsınDünyanın en iyi dizisi!
Her türlü soruyu cevaplarım.
çok mantık hatası var bence cevaplayamazsın![]()
yok başka saçma sapan mantık hataları varNolmuş karşim?Nolmuş Dean, Sam, Castiel, Crowley'in annesi(adını hatırlamıyom), Lucifer, Michael defalarca ölüp geri dirildiyse nolmuş yani? Tanrı isteyerek yapıyor çünkü
yok başka saçma sapan mantık hataları var
''Kusursuz kul olmaz^^yok başka saçma sapan mantık hataları var
Yok yanı olacak gıbı değil meselaO mantık hatalarını tanrı yapıyor. Tanrı Dean ve Sam'in hayatını kitap yapmıyor mu? Her kitapta mantık hatası olur.
Bu yapımcılar zeki lan. Mantık hatalarına karşı verebilecek basit bir cevap
Tanrı meleklerini dünyadaki düzeni kontrol etmek için yaratmıştır ama melekler saçma işlerle uğraşıyorlar.
Azazel 10 yıllık anlaşma yaptığında doğacak bebeğin tam olarak 6 aylık olduğunu nasıl bilebiliyor ?
''Kusursuz
Tamam ama Lucifer bile bilmiyor geleceği Azazel nerden bilsinNe gibi?
Adam Lucifer tarafından yapılmış özel bir şeytan yani cehennem meleği. Bırak da bilsin o kadarını.
Diziyi izlemedim ama, Allah öyle yaratmış.Tamam ama Lucifer bile bilmiyor geleceği Azazel nerden bilsinTanrı bile bilmiyor hatta
Valla bana Tanrı'nın gücü aşırı derecede az geldi yani ne bilm saçma bi şekilde durduruldu falanDiziyi izlemedim ama, Allah öyle yaratmış.
Oooo tanrılarda güç arıyorsan God of war izle youtubeden.Valla bana Tanrı'nın gücü aşırı derecede az geldi yani ne bilm saçma bi şekilde durduruldu falanİlk sezonlar daha iyiydi izle bence sen de güzel dizi.
Tamam ama Lucifer bile bilmiyor geleceği Azazel nerden bilsinTanrı bile bilmiyor hatta
Valla bana Tanrı'nın gücü aşırı derecede az geldi yani ne bilm saçma bi şekilde durduruldu falanİlk sezonlar daha iyiydi izle bence sen de güzel dizi.