Cyberpunk 2077 189 TL

Ben bu sistemle 45-60 alıyorum low ile. Nereye 30 FPS daha oyunu oynamadan, araştırmadan boş konuşmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de korsana para vermiş filan :ROFLMAO:
:D rtx 3080 1440p ultrada kaç fps verir

evet yanında valhalla ve rdr 2 de vardı xd bide bannerlord
ayn kanka inşallah 2 3 güne kapanmaz

senin için fps sıkıntısı yok ( ama herkeste 3080 yok)

Buglar düzeltilene kadar
(benim fikrim) oyun kötü
evet buglar olabilir oyunu 189 tl ye alın bekletin güncelleme gelince yüklersin boş yere 250 tl vermeye gerek yok ilerde

Hayır mantıklı. Bir daha böyle bir indirim gelmeyebilir o yüzden alıp kütüphanede bekletilebilir. Almak mantıklı oynamak mantıksız.
haklısınız

:D rtx 3080 1440p ultrada kaç fps verir

ayn kanka inşallah 2 3 güne kapanmaz
yo kapanmadı 9 gündür kullanıyorum arkadaşım cyberpunk 2077 gelmeden önce 15 TL'ye almışt

Hayır mantıklı. Bir daha böyle bir indirim gelmeyebilir o yüzden alıp kütüphanede bekletilebilir. Almak mantıklı oynamak mantıksız.
almak mantıksız nedeni de şu,
cyberpunkta indirim yok epicte var ve epic bu 60 tl kod olayını sık yapıyor zaten
cyberpunk indirime girerse yaklaşık 160-180 civarına düşer zaten
şanslıysak o zaman kod varsa çok dah aiyi bir indrim olur.

almak mantıksız nedeni de şu,
cyberpunkta indirim yok epicte var ve epic bu 60 TL kod olayını sık yapıyor zaten
cyberpunk indirime girerse yaklaşık 160-180 civarına düşer zaten
şanslıysak o zaman kod varsa çok dah aiyi bir indrim olur.
pe ki ya beynimiizn yüzde yüzünü kullanırsak nolur:

yo kapanmadı 9 gündür kullanıyorum arkadaşım cyberpunk 2077 gelmeden önce 15 TL'ye almışt
müqemmel

Ben bu sistemle 45-60 alıyorum low ile. Nereye 30 FPS daha oyunu oynamadan, araştırmadan boş konuşmayın.

Bir de korsana para vermiş filan :ROFLMAO:
Aga nie bu kadar oyunu savunuyorsun kabullen işte oyun bu haliyle çok kötü Buglar düzeltilmeden oyun optimize edilmeden ve diğer sorunlar düzeltilmeden oyun kötü bu sorunlar varken oyun iyi diyorsan fanatik den başka bir şey değilsin ama sorunlar çözülürse lafım yok yani

Aga nie bu kadar oyunu savunuyorsun kabullen işte oyun bu haliyle çok kötü Buglar düzeltilmeden oyun optimize edilmeden ve diğer sorunlar düzeltilmeden oyun kötü bu sorunlar varken oyun iyi diyorsan fanatik den başka bir şey değilsin ama sorunlar çözülürse lafım yok yani
işte bizde diyorizki oyunu alalım sorunları düzeltsinler yükleyip oynayalım-

Sen OPTİMİZASYON yüzünden oynanmaz dedin. Bende PC için cevap verdim.

Geri