Csgo da haksız yere Vac Yedim

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
csgo da haksız yere vac yedim bilgisayarımda bırakın hileyi cheat engine bile yok ve oyunda 700 saatim var ban yememek güven faktörümü artırmak içinde rozet aldım ve çoğu şeyi yaptım
bırakın cs yi bilgisayarımda hiçbirşey için hile yok acaba açtırabilme şansım varmı.

csgo da haksız yere vac yedim bilgisayarımda bırakın hileyi cheat engine bile yok ve oyunda 700 saatim var ban yememek güven faktörümü artırmak içinde rozet aldım ve çoğu şeyi yaptım
bırakın cs yi bilgisayarımda hiçbirşey için hile yok acaba açtırabilme şansım varmı.
knk o vac kaldırılıyor 3 yöntemi falan var bulabilirsinb

dostum forumda böyle konu açılınca bazı "ZEKİ" insanlar hack kullandığını iddia ediyor bilip bilmeden
bence konuyu sil başın ağrır
geçen arkadaşım aynı sorunu yaşadı ve konu açtı
linçlediler
neymiş haksız yere banlamıyorlarmış
bu bir yazılım ve hata yapma olasılığı olan bir şey
onuda geçtim hack kullandığını iddia edenlere kanıtı
çocuğun ana steam hesabı bir sürü skin oyun vs.
çocuk böyle bir hesaba neden hack kullanarak oyun girsin
abuk subuk cevaplar atıyorlar moralin bozulmasın bence

Ahhh Ahhhh.....
Şöyle şeyleri artık görmek istemiyorum. :D

dostum forumda böyle konu açılınca bazı "ZEKİ" insanlar hack kullandığını iddia ediyor bilip bilmeden
bence konuyu sil başın ağrır
geçen arkadaşım aynı sorunu yaşadı ve konu açtı
linçlediler
gelmeye başladı bile :/

kanıtın varsa bir ihtimal yoksa malesef
geçmişte hile açtıysan ondan olabilir

Maalesef kardeşim vac ban kalkmaz sıkça sorulan sorularda mevcut. Bazı istisna durumlarda kalkabiliyor sadece

Geri