Neler Yeni

Csgo da haksız yere Vac Yedim

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Evet eminim
Kendi düşüncem
Bende 4 senedir oynuyorum bu oyunu ben neden vac yemedim ?
Bende de var oyun bende yemedim sen yemedin diye başkalarıda mı yememesi gerekiyor.Sana hatalı olan şey başkalarında hatalı olmayabilir !

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
kanıtın varsa bir ihtimal yoksa malesef
geçmişte hile açtıysan ondan olabilir
bırakın hile indirmeyi cheat engine bile yok bilgisayarda hayatım boyunca aklımdan hiç geçirmediğim bir şey hile açanalrlada zaten arkadaşlıkarlımı bitiriyorum rankımda yüksek ve güven faktörünü artırmak için herşeyimide yapmıştım

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
hile açanlar ban yemiyor hile aç karşıma 40 level hile geldi adam only hs oynuyor nereye geçsem infosuz kafama bomba atıp duruyor sürekli hs ve aynı yerden rush yapıyordu hala ban yemedi cs benim için bitmiştir valorant falan geç bazı ultra mega zeki arkadaşlarımıda hile açtığını falan düşünüp linçleyecek bence konuyu sil hiç uğraşmaya deymez yemişsin işte ticket at geri dönüşü çok zor oluyor ama genede dene bi

Mehmet Anıl

80+ Silver
Haksız yere kimse kimseye bir şey yapmaz.
sallama kardeşim
bırakın hile indirmeyi cheat engine bile yok bilgisayarda hayatım boyunca aklımdan hiç geçirmediğim bir şey hile açanalrlada zaten arkadaşlıkarlımı bitiriyorum rankımda yüksek ve güven faktörünü artırmak için herşeyimide yapmıştım
knk googlea yaz vac nasıl kaldırılır o 3 yöntemi dene bizim arkadaş var 2 haftada 2 vac yedi o yöntemleri yaptı kalktı vac

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
sallama kardeşim

knk googlea yaz vac nasıl kaldırılır o 3 yöntemi dene bizim arkadaş var 2 haftada 2 vac yedi o yöntemleri yaptı kalktı vac
umarım kalkar hile olanlar ban yemiyor ama masum olduğum halde ban yiyiyorum 4yıldır csgo oynuyorum ama saçma bi şekilde ban yedim bi kaç arkadaşımda kaldırmıştı youtuberlardanda vac yiyenler oldu örneğin türkcan gibi onun yaptığı taktiği uyguluyacağım umarım hemen açarlar yeni hesapta açıkcası açmak istemiyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Herhangi bir şeyden virüs bulaşırsa bunu da tehdit olarak algılıyor ve banlıyor ama tam ban olarak nasıl bir şey gösterdiği de var. Yani VAC doğrulanamadı tarzı bir şey varsa. Onu dosyaları doğrulayınca düzeliyor.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Herhangi bir şeyden virüs bulaşırsa bunu da tehdit olarak algılıyor ve banlıyor ama tam ban olarak nasıl bir şey gösterdiği de var. Yani VAC doğrulanamadı tarzı bir şey varsa. Onu dosyaları doğrulayınca düzeliyor.
Vac yasaklaması diyor her gün neredeyse kespersky dan full sürümü ile taramada yapıyorum neden oldu çok saçma anlamda veremiyorum yani hiç ihtimal yok

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
bende yaklaşık 2 ay önce senin gibi haksız OW ban yemiştim sonra VAC e dönüştü ticket attım desteğe yazdım fakat banım açılmadı bende saldım cs yi valoya geçtim. o banın açılması çok zor bence çok uğraşma. Geçmiş olsun

NespaY

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
csgo da haksız yere vac yedim bilgisayarımda bırakın hileyi cheat engine bile yok ve oyunda 700 saatim var ban yememek güven faktörümü artırmak içinde rozet aldım ve çoğu şeyi yaptım
bırakın cs yi bilgisayarımda hiçbirşey için hile yok acaba açtırabilme şansım varmı.
Hesabını senden başka kullanan var mı ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Vac yasaklaması diyor her gün neredeyse kespersky dan full sürümü ile taramada yapıyorum neden oldu çok saçma anlamda veremiyorum yani hiç ihtimal yok
CSye girip ss atsana.

Top Bottom