Bilim Kurulu Toplantısı Ertelenmiş

mutasyon çalışmalarının sonucunu ya da aşının sonucunu falan bekliyo olabilirler

Hocam artık yanlış anlaşılacak ama b.. ertelenir. YKS sınavını ertelemediler hatta Temmuzda yapılacak dedikleri sınavı Hazirana aldılar. Şimdi siz diyorsunuz ki sınavlar ertelensin komik geliyor artık :)
Aynı durumdayım. Ertelenir de sınıfta kalmayız inşallah.
Boş boş yatıcağınıza derslerinize çalışabilirsiniz. Derslerine çalışan hiç kimse bu kadar da net söylüyorum hiç kimse sınıfta kalamaz he takdir alır teşekkür alır ayrı bir şey. Sınıfta kalmak için apayrı bir çaba gerekiyor.

Hocam artık yanlış anlaşılacak ama b.. ertelenir. YKS sınavını ertelemediler hatta Temmuzda yapılacak dedikleri sınavı Hazirana aldılar. Şimdi siz diyorsunuz ki sınavlar ertelensin komik geliyor artık :)

Boş boş yatıcağınıza derslerinize çalışabilirsiniz. Derslerine çalışan hiç kimse bu kadar da net söylüyorum hiç kimse sınıfta kalamaz he takdir alır teşekkür alır ayrı bir şey. Sınıfta kalmak için apayrı bir çaba gerekiyor.
10 günde 7 ders ve her dersten en az 4-5 ünite var. Hakkımda bir şey bilmeyip benim hakkımda yorum yapıyorsun. Çalışmadığım bilgisi sana nereden geldi ?

10 günde 7 ders ve her dersten en az 4-5 ünite var. Hakkımda bir şey bilmeyip benim hakkımda yorum yapıyorsun. Çalışmadığım bilgisi sana nereden geldi ?
Dostum 10 günde 7 ders çok değil. Üniversiteye giden bir abim var 7 günde 23 ders işliyor o napsın ölsün mü ? Her dersten 4 5 ünite toplam vardır 1 dönemde 4 5 ünite nasıl işliyor hocaların ? Hakkında bir şey bilmeme gerek yok dostum klasik tavırlar diye bir şey var. Az mı gördüm lise de senin gibi ağlanan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri