Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Talewords:First TimeMEB'in başına CD PROJECT RED'i koyarsak ertelenir gibi.
Talewords:First TimeMEB'in başına CD PROJECT RED'i koyarsak ertelenir gibi.
Hocam zaten sınava gideceğiz de insanların konuştuğu ne zaman gideceğizİstediğini yapsınlar paşa paşa sınava gidecekler
Bazı okullar konuları yayınlamış okullar belirler zamanı diye düşünüyorumHocam zaten sınava gideceğiz de insanların konuştuğu ne zaman gideceğiz
11 gün sonra sınavlarım başlıyor ve ben hiçbişi bilmiyorum artık sınavda cyberpunk oyununun hikayesini yazarım sınavlar ertelenmezse
Sınav tarihleri açıklandı ancak diğer zamanda aynısı olmuştu.Sınav tarihlerini açıkladılar sonra iptal olduBazı okullar konuları yayınlamış okullar belirler zamanı diye düşünüyorum
Bundan tam not alanın 1tb hdd gibi hafızası vardır malum 10 yıla yakınSınavda Cyberpunk nasıl yapıldı yazarız
yok ben oyunun sonunu yazarım şuanlık 3 final gördüm hepsi iyi idi ama en iyisi ilk bulduğum du ama aşırı iyidi kesin onu yazarımSınavda Cyberpunk nasıl yapıldı yazarız
e hocam herkesin cyberpunk oynayacak sistemi yok oynayamayan napacak ? eba destek noktasından masa 7yi 30 dk uzattıracak mı ?yok ben oyunun sonunu yazarım şuanlık 3 final gördüm hepsi iyi idi ama en iyisi ilk bulduğum du ama aşırı iyidi kesin onu yazarım
SSini aldımErtelensin Ataşehir'de çıplak koşacam.
o değilde ertelenirse arkadaşa yazık olacakSSini aldım
ona bi 10 saat yazarım, hele tren görevi ,ona ansiklopedi yazarımBence 30 dk de yazamicaz en iyisi gta sa yazak
gene Aynı Saate 17.00 Ama Bakan Koca 19.00 da açıklama yapacakBugün kaçta olacak toplantı?