[ANKET] Sizin İçin Hangisi Ön Planda Olur?

Sizin İçin Hangisi Ön Planda Olur?

• Grafik Kalitesi

Oylar: 14 26.9%
  • FPS

Oylar: 38 73.1%

• Oy kullanan toplam üye
    52

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse. Benim için grafik kalitesi

Şahsen ben görünüş hastasıyım.Sırf çok güzel gözüküyor diye 30-40fpste oynadığım oyunlar var.(Örn:Tomb Raider)

Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse
Hocam Ben Hep FPSi Tercih Ederim.Oyun Gta san andreas gibi olmadığı sürece sıkıntı yok benim açımdan

Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse. Benim için grafik kalitesi
Yıllardır oyunları 10-20 FPS'te oynadım en düşük grafiklerde. FPS'in ne kadar önemli olduğunu anladım. Bence FPS.

10 fps ile grafik kalitesini ne yapayim ikisi birbirini tamamliyor

FPS oyunuysa cevap gayet belli ama hikayeli oyunda daha çok grafik tercih edilir ancak bunun hangi sisteme göre olduğu değişir benim sistemim içinse sadece FPS önemli.

Eğer E-Spor oyunu ise kesinlikle FPS çünkü grafik sizi hiç bir şekilde ileri taşımayacak aksine FPS'nizi düşürüp daha da geri kalmanızı sağlayacak.

Eğer hikayeli ve rekabetçi olmayan bir oyun oynuyorsanız grafiğe önem verilebilir.Oyunun manzarasını ve grafiklerinin tadını çıkarmak için.

Geri