rekabetçi oyunlarda fps, single player oyunlarda grafikSizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse
Hocam Ben Hep FPSi Tercih Ederim.Oyun Gta san andreas gibi olmadığı sürece sıkıntı yok benim açımdanSizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse
Yıllardır oyunları 10-20 FPS'te oynadım en düşük grafiklerde. FPS'in ne kadar önemli olduğunu anladım. Bence FPS.Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse. Benim için grafik kalitesi
10 fps ile grafik kalitesini ne yapayim ikisi birbirini tamamliyorSizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse. Benim için grafik kalitesi
FPS oyunuysa cevap gayet belli ama hikayeli oyunda daha çok grafik tercih edilir ancak bunun hangi sisteme göre olduğu değişir benim sistemim içinse sadece FPS önemli.Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse. Benim için grafik kalitesi