İtopya indirim / Öneri Yardım

VG24VQ ile VG248QG arasında çok küçük renkler oynuyor ama 165hz 0,5 olan 248QG öneririm bende

4 monitör arasında :( @Arda0 @Ensg @TristanIsolde
Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U

sizce hangisi
1.yi başdan ele çünkü va panel 2. gayet güzel hatta süper3.yü de ele tn panel 4. ve 1. kalıyo orasıda zevk meselesi ama sana şöyle diyim 4. de çlü piksel olabiliyo ve ayakları çok büyük o yüzden her türlü 1.yi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U

sizce hangisi
ne gibi oyunlar oynuyosun onada bağlı

Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U

sizce hangisi

Vatan bilgisayarda çalışıyorum ve yanımda 249Q hariç hepsi açık tamamen senin beğenimine göre ama dediğim gibi g2u diğer modellere göre daha karanlık bir panel asuslar panel yapısından dolayı daha parlak gözüküyo 24VQ yerine 248QG diğebilirim 248Q görmedim bişey diyemem

1.yi başdan ele çünkü va panel 2. gayet güzel hatta süper3.yü de ele tn panel 4. ve 1. kalıyo orasıda zevk meselesi ama sana şöyle diyim 4. de çlü piksel olabiliyo ve ayakları çok büyük o yüzden her türlü 1.yi öneririm

TN panel kötüdür algısı yaratma bence görüntü olarak baya iyi çünki şahsım olsa TN panel olarak 248QG alırdım baya iyi gözüküyor çünki

İtoptadan önermem.
+1 ama nerden alıyosan al piksel testi yaptır.5 taneden 1inde çıkıyo piksel

TN panel kötüdür algısı yaratma bence görüntü olarak baya iyi çünki şahsım olsa TN panel olarak 248QG alırdım baya iyi gözüküyor çünki
knk ips kullanmadıysan bilemessin tn de kötü deyil evet ama ips e göre çok kötü

1. başta elediniz 1. yi 2. dicektiniz sanırım

ben itopyadan elden gidip alıcam acıbadem şubesinden orada kontrol ettirip alıcam

Git bi incele derim büyük ihtimal sende farkedersin g2u nun o kadar iyi olmadığını :)

İtopyadan uzak dur git 3 kuruş pahalıya başka yerden al ürün alırsın gelmez üründe sıkıntı olur iade edemezsin ugrastirir iade edersin paran 1 ayda geri gelir aman diyim

knk ips kullanmadıysan bilemessin tn de kötü deyil evet ama ips e göre çok kötü
ips kullanım amacı farklı tn farklı bence oyun oynarken abartı olarak renklere ihtiyacın yok evet güzel gözüküyo ama bi o kadarda kötü karanlık sahnelerde birinde görürken diğerinde hiç bir şey görmüyorsun

İtopyadan uzak dur git 3 kuruş pahalıya başka yerden al ürün alırsın gelmez üründe sıkıntı olur iade edemezsin ugrastirir iade edersin paran 1 ayda geri gelir aman diyim
elden gidip alıcam acıbadem şubesinden yine sıkıntı mı olur ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri