1.yi başdan ele çünkü va panel 2. gayet güzel hatta süper3.yü de ele tn panel 4. ve 1. kalıyo orasıda zevk meselesi ama sana şöyle diyim 4. de çlü piksel olabiliyo ve ayakları çok büyük o yüzden her türlü 1.yi öneririm4 monitör arasında @Arda0 @Ensg @TristanIsolde
Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U
sizce hangisi
ne gibi oyunlar oynuyosun onada bağlı4 monitör arasında @Arda0 @Ensg @TristanIsolde
Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U
sizce hangisi
4 monitör arasında @Arda0 @Ensg @TristanIsolde
Asus VG24VQ
Asus VG249Q
Asus VG248QG
Aoc 24G2U
sizce hangisi
TN panel kötüdür algısı yaratma bence görüntü olarak baya iyi çünki şahsım olsa TN panel olarak 248QG alırdım baya iyi gözüküyor çünki1.yi başdan ele çünkü va panel 2. gayet güzel hatta süper3.yü de ele tn panel 4. ve 1. kalıyo orasıda zevk meselesi ama sana şöyle diyim 4. de çlü piksel olabiliyo ve ayakları çok büyük o yüzden her türlü 1.yi öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gibi oyunlar oynuyosun onada bağlı
+1 ama nerden alıyosan al piksel testi yaptır.5 taneden 1inde çıkıyo pikselİtoptadan önermem.
knk ips kullanmadıysan bilemessin tn de kötü deyil evet ama ips e göre çok kötüTN panel kötüdür algısı yaratma bence görüntü olarak baya iyi çünki şahsım olsa TN panel olarak 248QG alırdım baya iyi gözüküyor çünki
1. başta elediniz 1. yi 2. dicektiniz sanırım1.yi başdan ele çünkü va panel 2. gayet güzel hatta süper3.yü de ele tn panel 4. ve 1. kalıyo orasıda zevk meselesi ama sana şöyle diyim 4. de çlü piksel olabiliyo ve ayakları çok büyük o yüzden her türlü 1.yi öneririm
ne gibi oyunlar oynuyosun onada bağlı
evet yanlış olmuş 2 diycektim1. başta elediniz 1. yi 2. dicektiniz sanırım
ben itopyadan elden gidip alıcam acıbadem şubesinden orada kontrol ettirip alıcam
ips kullanım amacı farklı tn farklı bence oyun oynarken abartı olarak renklere ihtiyacın yok evet güzel gözüküyo ama bi o kadarda kötü karanlık sahnelerde birinde görürken diğerinde hiç bir şey görmüyorsunknk ips kullanmadıysan bilemessin tn de kötü deyil evet ama ips e göre çok kötü
elden gidip alıcam acıbadem şubesinden yine sıkıntı mı olur ?İtopyadan uzak dur git 3 kuruş pahalıya başka yerden al ürün alırsın gelmez üründe sıkıntı olur iade edemezsin ugrastirir iade edersin paran 1 ayda geri gelir aman diyim