Neler Yeni

İtopya indirim / Öneri Yardım

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
Bi bak diğer modellere ama karanlık bir monitör
karanlık dan kastınız parlaklığı yetersiz mi aklım karıştı herkes başka bir monitör öneriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın da uyumlu. Bende nvdia ekran kartı olmasına rağmen aldım. Gsync aktif edemesem de henüz yırtılmalara denk gelmedim. Ölü piksel konusuna gelince her monitörde karşına çıkabilir. Ben gidip vatanın şubesinden deneyerek aldım. İlk çalıştırdığımız ölü pikselliydi. İkincisi sağlam çıktı aldım.
arkadaş karanlık bir monitör olduğunu söylüyor öyle mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
karanlık dan kastınız parlaklığı yetersiz mi aklım karıştı herkes başka bir monitör öneriyor

arkadaş karanlık bir monitör olduğunu söylüyor öyle mi ?
Buna demiyordun muhtemelen :) bu monitörün parlaklığı emsallerine göre baya önde. Youtubeda inceleme videosunu izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
yani kısacası aoc 24g2u modelinde karanlık bir sorun yok ?
Sorun var mı yok mu bilemem. Ona karanlık demiş ama neye göre kime göre? Monitörü direkt güneş ışığını aldığı camın dibine koyarsan parlaklığı istediğin kadar aç karanlık kalabilir. Monitörün parlaklığını bulunduğu odadaki ışık miktarına göre ayarlarsın. Her Monitörde değişik ışıklara uyum sağlayacak kadar parlaklık ayarı vardır. Arkadaşın yaptığı soyut ve dayanaksız yoruma neden bu kadar taktın anlamış değilim

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
Sorun var mı yok mu bilemem. Ona karanlık demiş ama neye göre kime göre? Monitörü direkt güneş ışığını aldığı camın dibine koyarsan parlaklığı istediğin kadar aç karanlık kalabilir. Monitörün parlaklığını bulunduğu odadaki ışık miktarına göre ayarlarsın. Her Monitörde değişik ışıklara uyum sağlayacak kadar parlaklık ayarı vardır. Arkadaşın yaptığı soyut ve dayanaksız yoruma neden bu kadar taktın anlamış değilim
bu model asus vg248qg sizde olan tuf modeli ile aynı fiyatta bunu neden tercih etmediniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
bu model asus vg248qg sizde olan tuf modeli ile aynı fiyatta bunu neden tercih etmediniz
Ya bu ürün yeni ya da gözden kaçırmışım. 165 hz 0,5 ms tepkime süresi ile benim aldığımdan daha iyi çünkü

Ya bu ürün yeni ya da gözden kaçırmışım. 165 hz 0,5 ms tepkime süresi ile benim aldığımdan daha iyi çünkü
Ha ama bu TN panel benim aldığım VA.

Ensg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes
tuf olan va panel vg248qg tn ama tn panel olmasına rağmen reng sıcaklığı standart moddayken ikiside tn panel olan daha iyi

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan

Ha ama bu TN panel benim aldığım VA.
va daha iyi sanırım

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Kardeşim TN panel renk kalitesi ve görüş açısı olarak VA ve IPS'e göre biraz düşük kalıyor. Ama rekabetçi oyunlarda TN panel daha iyi oluyor diye biliyorum. Sen yine iyice bi araştır. TN panel senin için dert olmazsa bu diğeri daha makul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,414
Üyeler
166,204
Son üye
c4ntug