Performans farkı

Montaj yapamam

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki çevrende montaj yapacak birisi yok mu? Aslında zor bir şey değil de hiç bilmiyorsan bulasmamak en mantıklısı.
Dostum sen 6k ya toplarım diyorsun:
Bunun 1169 u ekipmana gidiyor:
4831 ise kasaya kalıyor. Bekle ben daha iyi bir hazır sistem bulacağım.

Peki çevrende montaj yapacak birisi yok mu? Aslında zor bir şey değil de hiç bilmiyorsan bulasmamak en mantıklısı.
Dostum sen 6k ya toplarım diyorsun:
Bunun 1169 u ekipmana gidiyor:
4831 ise kasaya kalıyor. Bekle ben daha iyi bir hazır sistem bulacağım.
Çevrede yapacakta yok hazır olursa iyi olur

Çevrede yapacakta yok hazır olursa iyi olur

Dostum attığın sistemi alman daha iyi gibi duruyor. Hazır sistemler de çok seçenek yok ve alternatif bulamadım. Ama tek tek alsaydın 1660S li bile toplardin.

Dostum attığın sistemi alman daha iyi gibi duruyor. Hazır sistemler de çok seçenek yok ve alternatif bulamadım. Ama tek tek alsaydın 1660S li bile toplardin.
Pc toplama sihirbazı gibi bişey yok mu montajda yapılıp gönderilsin diyemiyormuyum

Pc toplama sihirbazı gibi bişey yok mu montajda yapılıp gönderilsin diyemiyormuyum

Pahalıya geliyor kur olmuş 7 bundan 1 ay önce toplamak isteseydin süper sistem alınırdı. Ama sen yine de attığını al. Üzmez.🙂

Pahalıya geliyor kur olmuş 7 bundan 1 ay önce toplamak isteseydin süper sistem alınırdı. Ama sen yine de attığını al. Üzmez.[emoji846]
Tamamdır [emoji16]

Hocam gamegaraj aquaris an5 i özelleştirip alın 1660s yapın +ssdyi çıkarıp başka siteden alın.

Game garaj güvenmiyorum

Geri