SINAVLAR ERTELENDİ

5 Saat Canlı Ders + 5 Saat Maskeli Bir Şekilde Etüt eve gelince takatim kalmıyor. Ekstradan 2,5 saat ben de çalışıyorum. Yani kısacası ders başladığında 8.40, 13.30 da çıkıp 19.00 da eve geliyorum. Kendime ayıracak vaktim kalmadı telaştan...
Ben 12.sınıfta eve sadece uyumak için gidiyordum. Sabah 8 de okula gidip gece 12'de dönüyordum.

Millet dır dır konuşuyor ama daha YKS'ye MEB'in bakmadığını bilmiyorlar.
ÖSYM ne için var o zaman?

Hadi bizim ve ailelerimizin sağlığını sallamıyorlar, fakat unuttukları bir nokta var ki 2003 2004 ve 2005 tayfa 2023 te oy kullanacak :D
Ve şuan tw de en çok tepki gösteren yaş grubu 15-20 arası, bu riski göze alıp bu kadar az bir sürede bu kadar fazla tweet i takmamazlık yapamazlar.
Eğer ki ertelerlerse zaten sebebinin sağlığımız olmadığını biliyoruz.

Ben 12.sınıfta eve sadece uyumak için gidiyordum. Sabah 8 de okula gidip gece 12'de dönüyordum.
Yanlış yapıyormuşsunuz; eğer 9. sınıftan itibaren düzenli bir şekilde çalışsanız sorun kalmayacaktı.
Bu arada böyle ders çalışmayla NASA'da işe başlamışsınızdır. Eee nasıl maaşı iyi mi, Nasa'nın interneti GTA V'i kaç sn'de indiriyor?

#burasıtwıtterdeğil​

indir.jpg

Hadi bizim ve ailelerimizin sağlığını sallamıyorlar, fakat unuttukları bir nokta var ki 2003 2004 ve 2005 tayfa 2023 te oy kullanacak :D
Ve şuan tw de en çok tepki gösteren yaş grubu 15-20 arası, bu riski göze alıp bu kadar az bir sürede bu kadar fazla tweet i takmamazlık yapamazlar.
Eğer ki ertelerlerse zaten sebebinin sağlığımız olmadığını biliyoruz.
AKP li dayılar=THIS DOES NOT AFFECT ME

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,035
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri