Yayıncılara Bağış Yapan Var mı?

Merak ettim. Bu kadar enayi insanlar var mı? Boş birine neden para atar bir insan ki. Adamın senin varlığından farkı yok sen ona bağış yapıyorsun :ROFLMAO:
Hani bana :(
Bana yapmıyolar zaten.

league of legends için prime almıstım onunla da bosa gıtmesın diye levoya abone oldum abone olmak sacma degıl ama sureklı bır yayıncıya 50 100tl atmak bana da mantıklı gelmıyor

Adamı izlemekten zevk alıyor o yüzden yapıyor, mesela şu anki ünlü yayıncılara bağış yapılmasa abone olunmasa nasıl gelişicek
720P30FPS yayın izlemekten kim zevk alır bağış yapanların kendisine de yarıyor yani daha kaliteli bir yayın izleyebiliyor tabi gidip 1000-2000TL atan enayidir zaten yakın arkadaşı değilse.

Adamı izlemekten zevk alıyor o yüzden yapıyor, mesela şu anki ünlü yayıncılara bağış yapılmasa abone olunmasa nasıl gelişicek
720P30FPS yayın izlemekten kim zevk alır bağış yapanların kendisine de yarıyor yani daha kaliteli bir yayın izleyebiliyor tabi gidip 1000-2000TL atan enayidir zaten yakın arkadaşı değilse.
5 TL bile atan enayidir bence adam boş boş oturuyor hiç bir şey yapmıyor. :ROFLMAO:

Prime ile beleş abone oldum ; başka bir destek yapamam, kusura bakmasınlar!

max 20tl atılmalı bir yayıncıya, 50 tl den fazla vermek "benim param var ama harcayacak yer yok" olayına dönüyor

bu arada yayın kalitesine göre atılan bağış değişir

Geri