DARKANGEL19
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Gladios ıı yi iptal edip verdim inşallah daha iyidir pişman olmam
Olmazsın tabii ki de.Gladios ıı yi iptal edip verdim inşallah daha iyidir pişman olmam
Normalde 80 dolar yani 600 TL vergilerle 700 de olabilir 500'e koysa satılabilir.aynen kesin satarsınız letgoda 500e .dd
Günlük piyasa takibi yapan biriyimOlmazsın tabii ki de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde 80 dolar yani 600 TL vergilerle 700 de olabilir 500'e koysa satılabilir.
O da sıcak fırsat istersen onun konusunu da açabilirsin.İncehesapta rog gladius 2'de 300tl onun normal fiyatlarını bilmiyorum sıcak fırsat olabilir
50 TL KAR!!!!!Günlük piyasa takibi yapan biriyim
bütün şehirlerin az çok piyasasını biliyorum
o mouse 500 e satılmaz
350 450 arası uzun beklemeler sonucu satılır
Onu bekleyene kadar parayı dolara vur zaten karO da sıcak fırsat istersen onun konusunu da açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 TL KAR!!!!!
![]()
"Garaj ürünü" ne anlama geliyor? Teşhir ürünü falan mı yoksa?
Aga site güvenilir mi agaNormalde çok daha pahalı olması gereken bu mouse Adeks Store'da sadece 299 TL ama sadece 4 tane stok var alacaklar kesinlikle göz atsın almayanın adresini bulup onu bıçaklıyorum.
1 TANE KALDI!!
Ayrıca bakınız:
![]()
| Adeks Store
ürünleri en uygun fiyatlarla, avantajlı ödeme imkanları ve aynı gün kargo fırsatı ile Adeks Store'da.www.adeksstore.com
core versiyonuymuş bilemedim sıcak fırsat olduğunu düşünen varsa bakıp değerlendirsinO da sıcak fırsat istersen onun konusunu da açabilirsin.