Hakan Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
@Abdullah Hacıgül özele bakarmısın?
mantıklıklı ama ryzen olsa daha iyi olurAbdullah abim donanım arşivinin forum sayfasında yazdım buraya da yazım bence GTX 1660s yanında ya ryzen 5 3500x yada i5 10400f olup 144hz monitör verilmeli inşallah
Abi malum pandemi milletin belini büktü. Ben de bilgisayar almayı planlayanlardandım. Diyeceğim tek şey çok pahalı olmaması 4-6 k arası kâfidir bence. Ama ille bir şeyse Ryzen 5 2600 +1650sArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
i3 10100F + GTX 1660 S veya i5 10400F + RX 5600 XTArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
5600X-3060Ti da kimse dememiş aa. Ona bir dee güzel bi soğutucu olursa çok iyi olur. Üstüne özelleştirilebilir olursa bi de sıvı soğutma eklerim benArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ya ben nerden baksam çok iyi diyor onkarın linkini atabilirmisşnTeknobiyotik ve DA kanalında vardı galiba incelemeleri.