Öneri 650 ₺ Sessiz PSU tavsiyesi

backdoor

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
650
Merhabalar, sessiz ve kaliteli psu arıyorum 600 650w arası işimi görüyor. 1. önceliğim ses 2. önceliğim verimlilik. Bronze üstü bir kaç ürün buldum acaba hangsini almalıyım?

Bu bütçede ultra sessiz bir ürün yok ama:

600/650W MWE bronze V2 olabilir veya performance GD.

Attığım psu da zero rpm özelliği var onu almam iyi olmaz mı?

Attığım psu da zero rpm özelliği var onu almam iyi olmaz mı?
Sharkoon olan korumaları eksik. Onun harici testlerde nasıldır bilmiyorum ama yine de sorun çıkarmıyor.

Merhabalar, sessiz ve kaliteli psu arıyorum 600 650w arası işimi görüyor. 1. önceliğim ses 2. önceliğim verimlilik. Bronze üstü bir kaç ürün buldum acaba hangsini almalıyım?
Paraya 1tık arttır cougar al kardeşim

HP Gold Performance veya CM MWE bakabilirsin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply
https://www.hepsiburada.com/cougar-...er-supply-p-HBV00000249H8?magaza=FayTeknoloji
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10numara PSU ALCAKSAN BUNU AL
Normalde Cougar ürünlerini tercih ederdim de bir forumda psu modellerini başka fabrikada ürettirip marka basıyor diye okumuştum o yüzden bir tereddüt ettim.

Normalde Cougar ürünlerini tercih ederdim de bir forumda psu modellerini başka fabrikada ürettirip marka basıyor diye okumuştum o yüzden bir tereddüt ettim.
Düzeltim frisby ile alakalı cougar markanın bir yorumunu görmüştüm.

Son düzenleme:

Düzeltim frisby ile alakalı cougar markanın bir yorumunu görmüştüm.
Yok kardeşim pchocasıda bunu kanıtladı. Yıllardır var olan bir ürünü tek bir cümleyle yok edemessin

https://www.hepsiburada.com/corsair...020211-eu-p-HBV00000TVSOE?magaza=Gamers_Arena bu var

Geri