Yardım GTA V ağaçlar geç renderleniyor!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,044
SORUN HALA DEVAM EDİYOR.
Merhabalar ben 3-5 gündür GTA V Online oynuyordum dün ilk defa drop yedim sonra dikkatli olmaya başladım fark ettim ki hızlı giderken ağaçlar otlar geç renderleniyor yani uzaktayken orada bir yeşillik var yaklaştıkça bir anda yaprakları geliyor. Normal midir bu durum? Normal değilse nasıl düzeltebilirim? Ayarları VRAM'imin izin verdiği en yüksek şekilde yaptım. Ryzen 5 3600 + RX 5600XT kullanıyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar ben 3-5 gündür GTA V Online oynuyordum dün ilk defa drop yedim sonra dikkatli olmaya başladım fark ettim ki hızlı giderken ağaçlar otlar geç renderleniyor yani uzaktayken orada bir yeşillik var yaklaştıkça bir anda yaprakları geliyor. Normal midir bu durum? Normal değilse nasıl düzeltebilirim? Ayarları VRAM'imin izin verdiği en yüksek şekilde yaptım. Ryzen 5 3600 + RX 5600XT kullanıyorum.
Some GTA problems

Hocam bence normal bende aynılarını yaşıyorum şehirden çıkınca araba hızına göre yer renderleniyordu

Dostum SSD hızlarına yada HDD varsa ikisinin de hızlarına bakma şansın var mı

Oyunun Map render ayarı yükseltiliyor mu bilmiyorum ama bir deneyin

normal mi yani dün bir adam ekran kartında sorun olabilir felan filan dedi korktum bi tık ama yeni birisiydi pekde güvenesim gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun ssdye kurulu 1750mb yazma 2450mb okuma var
Yok oyundan kaynaklıdır
Diğer oyunlarda oluyormu

Benım de rdr2 de agaclarda 1 2 sanıyelıgıne beyazlama oluyor
yapraklar birden yok oluyor beyaz bı yernk alır gıbı oluyo sonra geri geliyo

onlineda farkettim storyde denedim onda da oluyor gibi
Online da sorun var story de yoksa internetin yavaştır.
Eğer ikisinde de varsa harddisk veya ssd artık neyin varsa okuma yazma hızı düşmüş veya çok ısınıyor olabilir.
Ayrıca ayarlarınızda da sıkıntı olabilir.
Deneme yanılma yoluyla ayarlama yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri