Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
Sıkıntı etme GTA dan kaynaklıdıryok forza oynamıştım bu tarz bir oyun sanırım olmuyordu
Sıkıntı etme GTA dan kaynaklıdıryok forza oynamıştım bu tarz bir oyun sanırım olmuyordu
Hala öyle mi test ettin mi yani belki okuma yazma hızları düştüğü için olmuştur yada arkadaşların dediği gibi Some GTA Problemsnormal mi yani dün bir adam ekran kartında sorun olabilir felan filan dedi korktum bi tık ama yeni birisiydi pekde güvenesim gelmedi
Post automatically merged:
oyun ssdye kurulu 1750mb yazma 2450mb okuma var
O zaman oyunsal bir problem vardır dostum genelde bu tarz problemler okuma yazma hızından kaynaklı diye biliyorum sende de öyle bir problem olmadığına göre dert edecek bir şey yok2 gün önce test ettim herhalde düşmemiştir 2 günde
onlineda daha farkedilirdi sanki internetim yavaş evet.Online da sorun var story de yoksa internetin yavaştır.
Eğer ikisinde de varsa harddisk veya ssd artık neyin varsa okuma yazma hızı düşmüş veya çok ısınıyor olabilir.
Ayrıca ayarlarınızda da sıkıntı olabilir.
Deneme yanılma yoluyla ayarlama yapın.
Doğrusal süzmeyi düşürebilirmisin?onlineda daha farkedilirdi sanki internetim yavaş evet.
storyde de oldu ama onlinedaki gibi değildi. onlineda ağaç yoktan var oluyor storyde geç renderleniyor.
oyun ssdye kurulu okuma yazma hızları dediğim gibi 2400/1750 ve ekran kartının fanları açık olduğu için max 45-46 görüyor ssd
ayarlar dediğim gibi alabileceğim en yüksekte zaten 25fps oynamayı göze alarak en yükseğe aldım ama yine var bu sorun sanırım
inşallah öyledir ekran kartında bişey olmasında. 2060 alsaydım kafam rahat olacaktı keşke bekleseydimde 2060 alsaydımO zaman oyunsal bir problem vardır dostum genelde bu tarz problemler okuma yazma hızından kaynaklı diye biliyorum sende de öyle bir problem olmadığına göre dert edecek bir şey yok
ingilizcesi ne? oyunum ingilizceDoğrusal süzmeyi düşürebilirmisin?
Ayarların fotosunu atar mısın?inşallah öyledir ekran kartında bişey olmasında. 2060 alsaydım kafam rahat olacaktı keşke bekleseydimde 2060 alsaydım
Post automatically merged:
ingilizcesi ne? oyunum ingilizce
tamam girip atıyorum hemenAyarların fotosunu atar mısın?
Gta da nasıl geçiyordu hatırlayamadım
Msaa
birden tamamen kapatıp denesem daha mantıklı değilmi eğer düzeltirse yavaş yavaş yükseltirimMsaa
Reflection msaa
Anistropic filtering
Ayarlarını kademe kademe düşürerek deneyiniz.
Sen bilirsinbirden tamamen kapatıp denesem daha mantıklı değilmi eğer düzeltirse yavaş yavaş yükseltirim