Yardım GTA V ağaçlar geç renderleniyor!

normal mi yani dün bir adam ekran kartında sorun olabilir felan filan dedi korktum bi tık ama yeni birisiydi pekde güvenesim gelmedi
Post automatically merged:

oyun ssdye kurulu 1750mb yazma 2450mb okuma var
Hala öyle mi test ettin mi yani belki okuma yazma hızları düştüğü için olmuştur yada arkadaşların dediği gibi Some GTA Problems :D

Hala öyle mi test ettin mi yani belki okuma yazma hızları düştüğü için olmuştur yada arkadaşların dediği gibi Some GTA Problems :D
2 gün önce test ettim herhalde düşmemiştir 2 günde

GTA 5 bende indirmek istiyorum ama indiremiyorum neyse aynı sorun bendede var eski bilgisayarımda yerin altına giriyordum şimdi 1 saiye kadar geç yükleniyor oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

2 gün önce test ettim herhalde düşmemiştir 2 günde
O zaman oyunsal bir problem vardır dostum genelde bu tarz problemler okuma yazma hızından kaynaklı diye biliyorum sende de öyle bir problem olmadığına göre dert edecek bir şey yok

Online da sorun var story de yoksa internetin yavaştır.
Eğer ikisinde de varsa harddisk veya ssd artık neyin varsa okuma yazma hızı düşmüş veya çok ısınıyor olabilir.
Ayrıca ayarlarınızda da sıkıntı olabilir.
Deneme yanılma yoluyla ayarlama yapın.
onlineda daha farkedilirdi sanki internetim yavaş evet.
storyde de oldu ama onlinedaki gibi değildi. onlineda ağaç yoktan var oluyor storyde geç renderleniyor.
oyun ssdye kurulu okuma yazma hızları dediğim gibi 2400/1750 ve ekran kartının fanları açık olduğu için max 45-46 görüyor ssd
ayarlar dediğim gibi alabileceğim en yüksekte zaten 25fps oynamayı göze alarak en yükseğe aldım ama yine var bu sorun sanırım

onlineda daha farkedilirdi sanki internetim yavaş evet.
storyde de oldu ama onlinedaki gibi değildi. onlineda ağaç yoktan var oluyor storyde geç renderleniyor.
oyun ssdye kurulu okuma yazma hızları dediğim gibi 2400/1750 ve ekran kartının fanları açık olduğu için max 45-46 görüyor ssd
ayarlar dediğim gibi alabileceğim en yüksekte zaten 25fps oynamayı göze alarak en yükseğe aldım ama yine var bu sorun sanırım
Doğrusal süzmeyi düşürebilirmisin?

O zaman oyunsal bir problem vardır dostum genelde bu tarz problemler okuma yazma hızından kaynaklı diye biliyorum sende de öyle bir problem olmadığına göre dert edecek bir şey yok
inşallah öyledir ekran kartında bişey olmasında. 2060 alsaydım kafam rahat olacaktı keşke bekleseydimde 2060 alsaydım

Doğrusal süzmeyi düşürebilirmisin?
ingilizcesi ne? oyunum ingilizce

inşallah öyledir ekran kartında bişey olmasında. 2060 alsaydım kafam rahat olacaktı keşke bekleseydimde 2060 alsaydım

ingilizcesi ne? oyunum ingilizce
Ayarların fotosunu atar mısın?
Gta da nasıl geçiyordu hatırlayamadım

Ekler

• gta.png
    gta.png
    353.2 KB · Hit: 54
  • gta 3 advanced.png
    gta 3 advanced.png
    258.1 KB · Hit: 56
  • gta 2.png
    gta 2.png
    294.2 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Msaa
Reflection msaa
Anistropic filtering
Ayarlarını kademe kademe düşürerek deneyiniz.
birden tamamen kapatıp denesem daha mantıklı değilmi eğer düzeltirse yavaş yavaş yükseltirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,540
Üyeler
190,926
Son üye
okanmetin52
Geri