Yiğit Beren
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,785
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tutmadı alttakinin turbox kasası vartutmadı alttakinin 8gb ram'i var
tutmadı alttakinin turbox kasası vartutmadı alttakinin 8gb ram'i var
tuttututmadı alttaki turbox kasası var
Tutmadı alttaki titanyum değiltuttualttaki 80+bronz olmak istiyor
tutmadı alttaki rgb manyağıtuttu alttaki bilgisayar donanımını görüntüsüne göre alıyor
Tutmadı alttaki titanyum değil
tutmadı alttaki 2021'e oyun oynarken girditutmadı alttaki RGB manyağı
tutmadı alttaki aldatılmıştutmadı alttaki 2021'e oyun oynarken girdi
tutmadı alttaki PALİT fanıtutmadı alttaki aldatılmış
tuttu alttaki technopattan recep abi fanı (dinlemek isteriz)tutmadı alttaki da forumu technopattan daha çok ziyaret ediyor. (bu arada aldatılma şeyine yazarken birisi önce davrandı üzüldüm :/ gayet ilginç bi friendzone vakam vardı )
tutmadı alttaki köpek seviyortuttu alttaki technopattan recep abi fanı (dinlemek isteriz)
tutmadı (ama severim çok tatlı bir insana benziyor) (kısaca özetliyim. kzı yazmaya başladı 3 4 gün boyunca baya bi yürüdü. bende çok istemiyordum ama olursada olsun 1 haftaya ayrılırı mdiyordum. sonra yılbaşında şu şarkıyı tamyeni yıla girerken aç dedi. şarkının adı seni seviyorum fdpohmdomh. bende yeni yıla girince salladım bende seni seviyordum fln diye kız dediki ben arkadaş olarak söylemiştim. 3 4 gün yavşayıp bu hareketi yapıp nasıl yürümediğini anlayabilirdimki la neyse arkadaş olarak gördüğünü görnüce bi rahatlama geldi)tuttu alttaki technopattan recep abi fanı (dinlemek isteriz)
tuttu alttakinin boyu 1.80cm den uzuntutmadı alttaki köpek seviyor