El capitan sistemimde drop

Onu da defalarca denedim :) Maalesef bir işe yaramadı, yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.
Fortnite şu an sizde yüklü mü ? Eğer yüklüyse oyun ayarlarını atma şansınız var mı ?

Oyun yüklü, bütün ayarlar destansıda. Fps sınırlama ve vsync kapalı.
Hareket bulanıklığıydı sanırım tam hatırlamıyorum ama ben de fornite oynarken bunu açtığım da 120 130 fps alıyordum ama sürekli drop yiyordum kapatınca geçmişti. Tam hatırlayamadım adını o yüzden ayarlar kısmını atmanızı istemiştim.

Hareket bulanıklığıydı sanırım tam hatırlamıyorum ama ben de fornite oynarken bunu açtığım da 120 130 fps alıyordum ama sürekli drop yiyordum kapatınca geçmişti. Tam hatırlayamadım adını o yüzden ayarlar kısmını atmanızı istemiştim.
Onu kapatıp denedim fakat ufak ufak yine aynı problemi yaşıyorum. Sadece fortnite olsa iyi forza'da falan da biraz oynadıktan sonra olmaya başlıyor.

Onu kapatıp denedim fakat ufak ufak yine aynı problemi yaşıyorum. Sadece fortnite olsa iyi forza'da falan da biraz oynadıktan sonra olmaya başlıyor.
Radeon ayarlarında ekran kartı profilin ne ?

Dostum fortnite dropları normal oyun bozuk şu anda

forza toplamda 10 saat felan oynadım drop yaşamadım ama gta da bazı günler drop yaşıyorum bazı günler yaşamıyorum gerçi şimdiye kadar 1 gün oldu herhalde ama oyun kaynaklıdır deyip geçtim umarım benim kartımda sorunlu değildir

Standart profile aldım şuan bir sorun yok gibi, bir kaç gün kullanıp tekrar sonuçları söyleyeceğim. Teşekkürler.
Tamamdır dostum. Olursa bir şey söylersin yine yardımcı olmaya çalışırım iyi akşamlar :)

Geri