2000₺'ye Alınabilecek En İyi Monitör Hangisi?

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
Bütçe
2000
zamanında çok kullandım, çok sağlam monitör hocam alabilirsiniz.

eksi yönleri sıkıntıları var mı ?
Genellikle CSGO oynayıp, film izledim. Arada yt,ig de takılıyordum. Günlük kullanışa da çok uygun. Hiç bir - yanını göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@eminn_ alacaksanız gerçekten bunu alın, ben eskiden kullanıyordum maddiyatım sıkışma duruma olmasa satmayacaktım. Şimdi rahatladım Da-4 yanına msi aldım ölü pikselli geldi, herkes aynı şeyden şikayetci. msi monitörlerde bozdu bi tık şikayet etmeyen yok, aklında bulunsun.

Genellikle CSGO oynayıp, film izledim. Arada yt,ig de takılıyordum. Günlük kullanışa da çok uygun. Hiç bir - yanını göremedim.

@eminn_ alacaksanız gerçekten bunu alın, ben eskiden kullanıyordum maddiyatım sıkışma duruma olmasa satmayacaktım. Şimdi rahatladım Da-4 yanına msi aldım ölü pikselli geldi, herkes aynı şeyden şikayetci. msi monitörlerde bozdu bi tık şikayet etmeyen yok, aklında bulunsun.
teşekkürler bende bu monitöre aşık oldum

TN panel bu. Ben olsam bu paraya 1ms 144hz IPS alırdım. Ama hardcore rekabetçi oyuncular için iyi bir monitör.

özellikle ekranın dönmesi çok iyi hep istemişimdir fiyatına göre en iyi monitör bu mu ?

O bütçede TN öneremem.

tn panel ile ips arasındaki farklar nedir ?
Renk.

24g2u
İps
144 hz
1 ms
pivot
daha ne koysun adamlar

tn panel ile ips arasındaki farklar nedir ?
TN: Hardoce rekabetçi (CS:GO, Valorant, CoD gibi oyunlar) oyuncular içindir. Renkleri soluktur. Ancak fiyatları genelde uygundur.
IPS: Hikayeli oyunlar oynayanlar ve özellikle grafik tasarım, fotoğrafçılık gibi işler yapanlar için önerilir. Sadece bunlar da değil film izlemek, video izlemek gibi gündelik işler için de genelde IPS candır ciğerdir. TN'e oranla daha maliyetli ancak tepkimeleri daha kötü olan panellerdir. FastIPS'ler var ama onlar daha da pahalı.
VA: İkisinin ortası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,409
Üyeler
190,745
Son üye
kalim342
Geri