500-600 ₺ ikinci el ekran kartı tavsiyesi

alprnyldz

80+
Reaksiyon skoru
9
Başlıktan da anlaşılacağı gibi 600₺ ye kadar bir ekran kartı önerisine ihtiyacım var sizce ne almam mantıklı olur?
Bu soru hakkında açılmış başka konular da gördüm fakat orada tavsiye edilen kartlarına güç kaynağımın besleyebileceğini sanmıyorum.
PSU 350W

bi aralar oem rx 460 vardı hala piyasada varmı bilmem

Bu ilan sahibine yazdım cevap bekliyorum ama 3 Nisan da koyulmuş ilan satılmıştır diye düşünüyorum şimdiye kadat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSİ RX 560 AERO ITC ekran kartının fanını satan bir yer var mı acaba

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 600₺ ye kadar bir ekran kartı önerisine ihtiyacım var sizce ne almam mantıklı olur?
Bu soru hakkında açılmış başka konular da gördüm fakat orada tavsiye edilen kartlarına güç kaynağımın besleyebileceğini sanmıyorum.
PSU 350W
https://tr.aliexpress.com/item/3287...&terminal_id=2d18d46f06ea4dc991fcaa01e6d5bac8

2dolarlık kupon ile bunu alabilirsiniz rx 460lar ile uğraşmayın derim nvidia alın rahatınıza bakın misali

Bu ilan sahibine yazdım cevap bekliyorum ama 3 Nisan da koyulmuş ilan satılmıştır diye düşünüyorum şimdiye kadat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSİ RX 560 AERO ITC ekran kartının fanını satan bir yer var mı acaba
ben bu ekran kartını almayı düşünüyodum 2. el toplayacağım zaman ama inşallah satılmamıştır ve bi sıkıntısı yoktur

Arkadaşlar 750ti ile aynı fiyatlı msı aero rx 560 buldum. Bence almalıyım siz ne diyorsunuz? Yoksa 750ti mı alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri