bu psu ya güvenebilir miyim

FSP 850w 80+ Gold (hydro G Pro Hg2-850) | Trendyol
Tier A da bulunan güzel bir PSU, ekran kartınız RTX 3090'mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım kurduğum sistem bu kadar güç istemesede yine en az bi 800w istiyor bende https://www.hepsiburada.com/xigmate...cpa-1050sev-u51-p-BD801502?magaza=Hepsiburada bu psu yu almaya karar verdim sizce bu psu sorun çıkartır mı indirime bakmayın çıkarıp indirmişler
Eski bir model bu birde.

Eski bir model bu birde.
evet ekran kartım rtx 3090 yakında 2.üniversitem olarak bilgisayar mühendisliğine başlayacağım nasıl olsa oyunda oynarım diyerek iyi bir ekran kartı ve işlemci semek istedim üni nin yanında yazılımda öğreneceğim için böyle bir sistem topladım

Eski bir model bu birde.
sizce bu psu yeter mi 850w ben ilk topladığımda 750w almıştım oda https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html bu idi aktif olarak kullanıyodum fakat 3. günde hiçbir fan çalışmadı ne sıvı soğutma ne kasanın fanları ne ekran kartının fanları ama sistem çalıştı bende kasayı aldığım yer olan game garaj a gittim psu yetersiz dediler bende psu araştırmaya başladım ve bunu buldum sizce yeter mi sistemim: palit gamerock rtx3090 ryzen 9 5900x 64gb ram (biliyorum biraz fazla ama ram kısmında benim takıntım var 16 gb veya 32 gb yapamıyorum) 8tb hdd 1 tb m2ssd 2 tb ssd bu sisteme yatacek bir psu söyler misiniz

Son düzenleme:
evet ekran kartım rtx 3090 yakında 2.üniversitem olarak bilgisayar mühendisliğine başlayacağım nasıl olsa oyunda oynarım diyerek iyi bir ekran kartı ve işlemci semek istedim üni nin yanında yazılımda öğreneceğim için böyle bir sistem topladım

sizce bu psu yeter mi 850w ben ilk topladığımda 750w almıştım oda https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html bu idi aktif olarak kullanıyodum fakat 3. günde hiçbir fan çalışmadı ne sıvı soğutma ne kasanın fanları ne ekran kartının fanları ama sistem çalıştı bende kasayı aldığım yer olan game garaj a gittim psu yetersiz dediler bende psu araştırmaya başladım ve bunu buldum sizce yeter mi sistemim: palit gamerock rtx3090 ryzen 9 5900x 64gb ram (biliyorum biraz fazla ama ram kısmında benim takıntım var 16 gb veya 32 gb yapamıyorum) 8tb HDD 1 tb m2ssd 2 tb ssd bu sisteme yatacek bir psu söyler misiniz
Dediğiniz bütçe için o PSU yeterli ama bütçeyi biraz artırabilirseniz bunu öneririm, Power Boost olduğuna bakmayıni Tier A'da bulunan en iyi PSU'lardandır.
Boost Bst-Atx1200P 1200W 80+ Platinum Power Supply 12 Cm Fan Retail Box | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri