BTC Yatırımı Nasıl ve Nerden Yapılır?

Kesin konuşmayın sorumlusu siz olursunuz biri görüp alsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilinçsiz alım satım yapma.
Düşme ihtimali çok yüksek çünkü şuanda insanlar paralarını geri alacak ve yeni yıla girdik borçlar kapandı ve yeni yatırımlar başlyacak. Ons fyatları da oynadı

XRP alma birde çok yükselenleri

Şans işi gibi geldi bana ya :D
Tam değil. Gündemi takip etmek önemli. Babam ile birlikte yapıyrum bu işi ben 2 kişi olunca iyi oluyor. O bakarken görüuor düşüşü ve bana haber veriyor mesela ben hemen alıyorum. Akşam eve döndüğümüzde 200 tl filan kazanıp dönüyoruz :)

Değil. Birşeyler bilince öngörülüyor.

RSI 90 a vurmuş en en az olarak 28.5K ya inme bekliyorum ben. Altcoinlerde açılır rahatlar biraz.
Doğru. Benim de öngörüm bu yönde ama sıkıntı şu ki borç kapamalar sebebi ile bu düşüş uzun sürmiyecek bence

En önemli tavsiyem ne olursa olsun Ripple alma.

En önemli tavsiyem ne olursa olsun Ripple alma.
Şu an en çok para BTC de. Babam Yunan Merkez Bankasından hisse almıştı arttı arttı arttı son 1.5 yıldır patladı :)
Bu yatırımı yaptığımızda BTC alsak aynı paraya şuanda ganimet kazanmıştık :)

Doğru. Benim de öngörüm bu yönde ama sıkıntı şu ki borç kapamalar sebebi ile bu düşüş uzun sürmiyecek bence
2017 olacak gibi korkuyorum yine. Aynı senaryo gibi geldi.

BTC kullanarak yıllardır yatırım yapıyorum. Al sat yapıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden bulaşma diyorsun?
Komisyon oranları fazla diye duymuştum. Doğru mu?

BTC kullanarak yıllardır yatırım yapıyorum. Al sat yapıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden bulaşma diyorsun?
BTC Türk iyi ama insnalarda ufak bir önyargı var. Açıkçası ben de hiç ona girmek istemedim nedense.
Pardon kalın yazı açık kalmış

Komisyon oranları fazla diye duymuştum. Doğru mu?
Uyumadan önce ethernum alırım demiştin baya artmış parayı basmadan :(

Geri