Phenoma
80+ Silver
Diğerlerine göre fazla olduğunu ben de duydumMesaj otomatik birleştirildi:
Komisyon oranları fazla diye duymuştum. Doğru mu?
Diğerlerine göre fazla olduğunu ben de duydumMesaj otomatik birleştirildi:
Komisyon oranları fazla diye duymuştum. Doğru mu?
Hocam yeniler için herhangi güzel bir rehber varmıdır?BTC Türk iyi ama insnalarda ufak bir önyargı var. Açıkçası ben de hiç ona girmek istemedim nedense.
Pardon kalın yazı açık kalmış
Hocam ETH ye girmem ben olsam. Bunca yıldır ona hiç girmedim. Garanti oyna bence. Dolar, Altın, Euro, BTC ,Uyumadan önce ethernum alırım demiştin baya artmış parayı basmadan
Btc turk de ne var ki?Binance en güvenilir olanı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Btcturk e bulaşma
Altcoinler bitcoinle birlikte artıyor zaten doğru coine basarsan kâr elde edebilirsin ben alt coinlere basıcam büyük ihtimalHocam ETH ye girmem ben olsam. Bunca yıldır ona hiç girmedim. Garanti oyna bence. Dolar, Altın, Euro, BTC ,
Ben dediğim gibi onlara bulaşmamayı tercih ediyorum çünkü onlar daha manuplatif.Altcoinler bitcoinle birlikte artıyor zaten doğru coine basarsan kâr elde edebilirsin ben alt coinlere basıcam büyük ihtimal
Hocam bitcoin değil de türk şirketlerinde ki borsa hisseleri nasıldır?Ben dediğim gibi onlara bulaşmamayı tercih ediyorum çünkü onlar daha manuplatif.
Yatırım tavsiyesi değildir de yazın birde sizi devletin elinden kurtarmaya çalışmayalımHocam yapalım isterseniz bir rehber. El elden üstündür
Kazandığının diğer borsalara oranla daha çok komisyon veriyorsun.Btc turk de ne var ki?