Acer 240 Hz Monitör Alınır mı ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,751
Bütçe
2300
Sistemini söylermisin

1080p de 3060ti, 2080ti , 3070 dahil 240hz'in Ultrada tam karşılığını veremiyorken Tavsiye edilmez. Eğer siz Orta ayarlarda Yüksek fps alırım monitörümün özelliğini kullanırım yahutta ilerisini hesap ederim diyorsanız bu sizin tercihiniz olur :) Ama sisteminize uygun olarak 144-165hz daha mantıklı olacaktır :)

o ne demek ? imzada yazıyor yeni ekran kartı alabilirm gtx 1650 super ama belli değil
Ne tür oyunlar oynuyorsun sistemleri zorlayan oyunlarmı yoksa rekabetçi lol gibi oyunlarmı rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu monitör gayet güzel ama oynamıyorsanız 144 hz gayet ideal kalan paraylada sistemini geliştirebilirsin :D

1080p de 3060ti, 2080ti , 3070 dahil 240hz'in Ultrada tam karşılığını veremiyorken Tavsiye edilmez. Eğer siz Orta ayarlarda Yüksek fps alırım monitörümün özelliğini kullanırım yahutta ilerisini hesap ederim diyorsanız bu sizin tercihiniz olur :) Ama sisteminize uygun olarak 144-165hz daha mantıklı olacaktır :)
oyandığı oyunalra gore değişir.

Bana kalırsa 165 hz almak daha mantıklı imzamdaki sistem ile 165hz kullanıyorum memnunum

oyandığı oyunalra gore değişir.
Oynadığı oyunlara tercih ettiği çözünürlük ve ultra yüksek orta düzeylere göre bile değişkenlik gösterir :) O yüzen belirtim :

''Eğer siz Orta ayarlarda Yüksek fps alırım monitörümün özelliğini kullanırım''

Ha diyorsan ki csgo valorant vs oynayacağım alabilirsin

Ama oyunlarda çok 144 ve yukarısını görmüyorsa almak bana göre pek mantıklı gelmiyor.
valorant cs tarzı oyunlarda 240 fps rahatça alıyorum ps5 alabilirm yazın 240 hz desteği var mı ?

Geri