Samsung 240 Hz alınır mı ?

Alınır 27 modelini kullanıyorum gayet başarılı.
Valla hocam siparişi veriyorum şimdi içimi rahatlattınız bazıları yok sıkıntısı filan çıkıyor yazmışlarda daha önce ki konularda ama G4 modelinde yokmuş galiba.

Valla hocam siparişi veriyorum şimdi içimi rahatlattınız bazıları yok sıkıntısı filan çıkıyor yazmışlarda daha önce ki konularda ama G4 modelinde yokmuş galiba.
ben 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, ghosting vs. bundan önce va curved monitör kullanıyordum onda baya ghosting vardı o yüzden bu bana başarılı geldi hiç yok denebilir.
cihazı kurduktan sonra yukarıdaki arkadaşın dediği özelliği kapatın.
renk ayarlarınızı kendiniz yapabilirsiniz ben sRGB modunda kullanıyorum.
hayırlı olsun şimdiden.

ben 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, ghosting vs. bundan önce va curved monitör kullanıyordum onda baya ghosting vardı o yüzden bu bana başarılı geldi hiç yok denebilir.
cihazı kurduktan sonra yukarıdaki arkadaşın dediği özelliği kapatın.
renk ayarlarınızı kendiniz yapabilirsiniz ben sRGB modunda kullanıyorum.
hayırlı olsun şimdiden.
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar :love:

Ben senin yerinde olsam Asusun VG249QM1A Modeline bir göz atarım ıps ve 270 hz 1 ms gtg - tam bir f/p

hocam sinerjiden mi aldınız? bende almayı planlıyorum ama sinerji korkutuyor biraz, ölü piksel vs. çıkması durumunda.
Hocam sinerjiden aldım ölü piksel vs her hangi bir sorun çıkmadı için rahat olsun.

Alınır.

hocam aoc 24g4x aldım riske girmemek için, memnunum. zaten istediğim oyunlarda 240fps sabit vermiyor.
Hocam merhabalar. Şu an itopyada indirimde bu ürün. Alıp kullandınız mı acaba? memnun musunuz? ben de almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,121
Üyeler
183,529
Son üye
karanlık bey
Geri