Ekran Kartı Çok Isınıyor

Reaksiyon skoru
74
arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam pubg den bahsetmıyorum bıle bılgısyar pubg de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1 yıllık kart benim fikrim termal macun yenilemek FİKİRLENİRİZ VARSA ÖNERİN " ABDULLAH " abi postu görüyorsan yardımcı olabilirmisin abi çözüm bulamıyom ben

Ekler

• ets 2.png
    ets 2.png
    3.7 MB · Hit: 99
arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam PUBG den bahsetmıyorum bıle bılgısyar PUBG de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1 yıllık kart benim fikrim termal macun yenilemek FİKİRLENİRİZ VARSA ÖNERİN " ABDULLAH " abi postu görüyorsan yardımcı olabilirmisin abi çözüm bulamıyom ben
ekran akrtısı termal mucunu değiştinmi?

pubg de kaç derece?

arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam PUBG den bahsetmıyorum bıle bılgısyar PUBG de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1 yıllık kart benim fikrim termal macun yenilemek FİKİRLENİRİZ VARSA ÖNERİN " ABDULLAH " abi postu görüyorsan yardımcı olabilirmisin abi çözüm bulamıyom ben
MSİ afterburner üzerinden Fan hızını yükseltin, sorun çözülecektir.

Düzgün yazın şu cümleleri. Undervolt yapabilirsiniz ya da afterburner dan fan rpm ini arttırabilirsiniz. Üstelik her amd kart ısınmıyor

Bir Furmark'a sok bakalım.
8x MSAA açık olsun.

73 gayet normal, 80 olursa sıkıntı

ekran akrtısı termal mucunu değiştinmi?
değişmedim kendim yapablirmiyim onuda bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG de kaç derece?
en az 76 genelde 82 falan zaten oralara gelmeden 77 78 derece kapanıyor pc

73 gayet normal, 80 olursa sıkıntı
stem pubg de cok normal o sıckalık -zaten kapanıyor o derecede

MSİ afterburner üzerinden Fan hızını yükseltin, sorun çözülecektir.
zaten öyle yapıyorum ama yeter artık her oyuna gırınce onu yapmakdan yoruldum knka

Bir Furmark'a sok bakalım.
8x MSAA açık olsun.
bu nedir knka bilmiyorum ne olğunu açıklarmısın

değişmedim kendim yapablirmiyim onuda bilmiyorum

en az 76 genelde 82 falan zaten oralara gelmeden 77 78 derece kapanıyor PC

stem PUBG de cok normal o sıckalık -zaten kapanıyor o derecede

zaten öyle yapıyorum ama yeter artık her oyuna gırınce onu yapmakdan yoruldum knka

bu nedir knka bilmiyorum ne olğunu açıklarmısın
MSİ afterburner ayarlarına gir, fan ayarı kısmından sıcaklıklara göre hızını ayarla. Tavsiyem 70 derece sonrası %60, eğer sesli gelir ve çok serin olursa düşürürsünüz.

Ekran kartını son gücüne kadar zorlayan bir program.
Arkadaşların dediği gibi Afterburner'dan RPM artırıp , UV yapabilirsin.
suan 75 oldu afturburner programı ıle bende yapıyorum ama aynı kartı kullanan ınsanlarda bu kadar yuksek degılmıs dereceler ekran kartını zorlayınca nolcak knka cok olsa pc kapanır

Ekler

• ets 2 2.png
    ets 2 2.png
    3.2 MB · Hit: 67
O ekran kartı için o sıcaklıklar normal.
ısınsın o sroun degıl pc nın kapanamsı abi peki ısınınca pc nin kendisni kapatmasını engelliyebilmenin yolu var mı hıcbır kart ısınınca kapandıgını ne gordum ne duydum yardımcı olursanız sevinirim

çünkü 95 derece ye falan gelemden kapanmaması gerek dıye bılıyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri