LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
tadı b*kum gibi oluyo öyle yapınca bir deBazı haplarda kırmak ya da ezmek sakıncalıdır.
tadı b*kum gibi oluyo öyle yapınca bir deBazı haplarda kırmak ya da ezmek sakıncalıdır.
inan ki boşa konuşmuyorum. ben sadece uyardım. uyup uymamak sana kalmış.Bana niye bişi olmuyor o zaman?
Orası hangi ilçe ???inan ki boşa konuşmuyorum. ben sadece uyardım. uyup uymamak sana kalmış.
Alıntıyı görüntüle
En büyük hap hangisi?inan ki boşa konuşmuyorum. ben sadece uyardım. uyup uymamak sana kalmış.
Alıntıyı görüntüle
hapı ortadan kır ayrı ayrı iç.doktora gittim bana burun spreyi ve hap verdi hapı yutamıyorum nasıl yutucam
alıştırma yapmak için marketten rocco şeker aldım yine yutamadım su boğazımda kaldı ölüyodum![]()
ilçe değil, il. Çanakkale merkez. kaldı ki ilçe olunca daha az bilgili mi oluyor insan? siz bildiğinizi yapmaya devam edin. size laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.Orası hangi ilçe ???
Tamam bu arada dikkat ederim rahat ol
gripin vereyim. 1 liradan hallicedir.En büyük hap hangisi?
ilçe değil, il. Çanakkale merkez. kaldı ki ilçe olunca daha az bilgili mi oluyor insan? siz bildiğinizi yapmaya devam edin. size laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Mesajda ters bir şey yok ve dikkat edeceğini de söylemiş.Tamam bu arada dikkat ederim rahat
Laf sokmana gerek yokilçe değil, il. Çanakkale merkez. kaldı ki ilçe olunca daha az bilgili mi oluyor insan? siz bildiğinizi yapmaya devam edin. size laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.