pc kendi kendini kaptıyorrr

Reaksiyon skoru
61
merahba yeni ram soğutucu aldım soğtucuyu özenle hasas nazik çıkardım bi sorun yoktu sonra aldığım soğutucuyu taktım siteme taktım sağlıklı birşekilde açıldı ama oyun oynarken fps herşeyim normal 20 25dk sonra pc kapnıyor kendi kendine sizce sorun ne dir

merahba yeni ram soğutucu aldım soğtucuyu özenle hasas nazik çıkardım bi sorun yoktu sonra aldığım soğutucuyu taktım siteme taktım sağlıklı birşekilde açıldı ama oyun oynarken fps herşeyim normal 20 25dk sonra PC kapnıyor kendi kendine sizce sorun ne dir
İşlemci soğutucusunu mu çıkardınız ?

hayır ama ram soğtucusu ilemci soğutucusuna mlim deyiyor ondan bir sorun olacağını sanmıyorum
Benzer sorunu arkadaşım yaşadı 4-5 yıldır termal macun değiştirmemiş ve GTA 5'e girdikten 20 dakika sonra sistemi kapanıyordu.
Ben ona termal macunu değiş dedim değişti ve düzeldi.
MSI Afterburner uygulamasını kullanarak işlemci sıcaklığını aktarırsan sevinirim.
İşlemci sıcaklığın normal ise sorun bellektedir.
Fakat benim kullandığım belleğin soğutucu kaplaması yok yani direkt olarak ramin çipsetlerini görebiliyorum.
Dediğim gibi işlemci sıcaklıklarını bize gösterirsen sorun bellekte mi işlemcide mi karar verebilirim.

Benzer sorunu arkadaşım yaşadı 4-5 yıldır termal macun değiştirmemiş ve GTA 5'e girdikten 20 dakika sonra sistemi kapanıyordu.
Ben ona termal macunu değiş dedim değişti ve düzeldi.
MSI Afterburner uygulamasını kullanarak işlemci sıcaklığını aktarırsan sevinirim.
İşlemci sıcaklığın normal ise sorun bellektedir.
Fakat benim kullandığım belleğin soğutucu kaplaması yok yani direkt olarak ramin çipsetlerini görebiliyorum.
Dediğim gibi işlemci sıcaklıklarını bize gösterirsen sorun bellekte mi işlemcide mi karar verebilirim.
teramal macunu yeni değiştirdim ama atıyım

Ekran görüntüsü 2021-01-05 194627.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buyrun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,594
Üyeler
199,192
Son üye