10K bütçen varsa, fiyatlar düşünce PS5, kalan parayla da oyun almak daha mantıklı bence.
10K bütçen varsa, fiyatlar düşünce PS5, kalan parayla da oyun almak daha mantıklı bence.
Güzel kulaklıktır. Bence alınabilir.çok sru soruyorum ama bunu alsam mantıklımıdır ?
yeni nesil alırsam valhala tarzı ağır hikaye oyunları oynuyacağımGamepass dışında Xbox fiyatları da PS tarafından farklı değil. Adamın oynamak istediği oyun Gamepass'de yoksa o yüksek fiyattan almak zorunda kalacak. Buna yapılabilecek bir şey yok.
Arctis 3 de alabilirsin.çok sru soruyorum ama bunu alsam mantıklımıdır ?
O zaman Gamepass bir işine yaramaz çok.yeni nesil alırsam valhala tarzı ağır hikaye oyunları oynuyacağım
Bütçesi fazla, fiyatlar da düşecek. PS5 daha mantıklı.PS5 Türkiyede mantıklı değil bence.10 15 tane oyun alsa konsol parası eder.
Ben de aldım yurt dışından ama merak ettiğim bir şey var ?Ps5 digital edition + 15 tane oyun.
Öyle bir şey duymadım hiç. Yalan büyük ihtimal.Ben de aldım yurt dışından ama merak ettiğim bir şey var ?
Yanında bedava Spiderman geliyor diyorlar. Doğru mu ?
Biliyorum, AC Valhalla gibi oyunlar oynayacaksanız Gamepass işinize çok yaramaz, çünkü o oyunlar Gamepass'te yok demek istedim ben.sağolun ama xbox bana daha yakın ence nede olsa fifaya vs para vermem
Güzel kulaklıktır.Alınabilirçok sru soruyorum ama bunu alsam mantıklımıdır ?