Bugün günlerden 3 MS :)

Fotoğrafta ip'niz gözükmekte bilginiz olsun.

Burdan almadım işte paketimi gösterdim.
Tamam o zaman.
Dediğim gibi bi telekomu arayın önce.
444 0 375>>>Giriş>>>Ürün ve hizmetler(6)>>>Müşteri hizmetleri(6)
Bu adımları uygularsanız erişirsiniz. Oradan bi baksınlar. Ve üstte yazdım bak bi sarı kabloyu kontrol eder misin.

Tamam o zaman.
Dediğim gibi bi telekomu arayın önce.
444 0 375>>>Giriş>>>Ürün ve hizmetler(6)>>>Müşteri hizmetleri(6)
Bu adımları uygularsanız erişirsiniz. Oradan bi baksınlar. Ve üstte yazdım bak bi sarı kabloyu kontrol eder misin.
Yok sarı kablo sağlıklı görünüyor bi eğilme bükülme yok.

10 kullanmıyorum reis 50 kullanıyorum ama gelene kadar noluyosa 1 2 mbps oluyo
O nasıl oluyo ya :) allah da seni güldürsün akılma bir şey geldi de.
Ee türk telekomu aramadınmı? bu konu hakkında ne diyorlar veya hangi markayı kullanıyorsan arkadaşımda da ping sorunu acayip vardı adamın evine gelip düzeltmişlerdi.

Arıyorum arıza kaydı oluşturduk efendim diyolar gelmiyorlar :D
Ee türk telekomu aramadınmı? bu konu hakkında ne diyorlar veya hangi markayı kullanıyorsan arkadaşımda da ping sorunu acayip vardı adamın evine gelip düzeltmişlerdi.

Yok sarı kablo sağlıklı görünüyor bi eğilme bükülme yok.
Sarı kablonun ucundaki yeşil konnektör. onu kontrol eder misin. Belki yerinden çıkmıştır.
Üstten ve alttan tutup yavaşça çek. Belki çıkmıştır ve sinyali düzgün alamıyordur.

Bide açmıyorlar yarım saat uğraşıyorum anca açıyorlar değişen bişey olmuyo :)

Bide açmıyorlar yarım saat uğraşıyorum anca açıyorlar değişen bişey olmuyo :)
Üzücü ben yeni binaya taşındığımda inan bana o kadar münakaşaya girmiştimki adamlar 3 ayda gelip tesisat döşediler biraz daha tehtitkar konuş işe yarayacaktır.

Sarı kablonun ucundaki yeşil konnektör. onu kontrol eder misin. Belki yerinden çıkmıştır.
Üstten ve alttan tutup yavaşça çek. Belki çıkmıştır ve sinyali düzgün alamıyordur.
Yok orda da herhangi bir poblem yok modemde bir arıza olabilir mi sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım comnet kullanıyordu bir arızası olmuştu biraz sert konuştu aboneliğini bitirdiler işe yaramaz bence tehtitkar konuşmak :D
Üzücü ben yeni binaya taşındığımda inan bana o kadar münakaşaya girmiştimki adamlar 3 ayda gelip tesisat döşediler biraz daha tehtitkar konuş işe yarayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri