https://telekom.evdeinternetkampanyalar.web.tr/fiber-internet-kampanyalar.html bu başka ama ben temsili olarak gösterdim 50 mbps aynı fiyatı ödüyorum hatta 110 tam ödüyorum ben taahhütlü olduğu için.Siteyi atar mısınız?
hocam uploadlarımız aynı sadece download 50
Eğer interneti bu siteden aldıysanız sorun bunda. Çakma site.https://telekom.evdeinternetkampanyalar.web.tr/fiber-internet-kampanyalar.html bu başka ama ben temsili olarak gösterdim 50 mbps aynı fiyatı ödüyorum hatta 110 tam ödüyorum ben taahhütlü olduğu için.
Burdan almadım işte paketimi gösterdim.Eğer interneti bu siteden aldıysanız sorun bunda. Çakma site.
Sabit ip kullanmıyorum modemi kapa aç yaptım mı değişiyor.Fotoğrafta ip'niz gözükmekte bilginiz olsun.
Tamam o zaman.Burdan almadım işte paketimi gösterdim.
Yok sarı kablo sağlıklı görünüyor bi eğilme bükülme yok.Tamam o zaman.
Dediğim gibi bi telekomu arayın önce.
444 0 375>>>Giriş>>>Ürün ve hizmetler(6)>>>Müşteri hizmetleri(6)
Bu adımları uygularsanız erişirsiniz. Oradan bi baksınlar. Ve üstte yazdım bak bi sarı kabloyu kontrol eder misin.
O nasıl oluyo ya allah da seni güldürsün akılma bir şey geldi de.10 kullanmıyorum reis 50 kullanıyorum ama gelene kadar noluyosa 1 2 mbps oluyo
O nasıl oluyo ya allah da seni güldürsün akılma bir şey geldi de.
Ee türk telekomu aramadınmı? bu konu hakkında ne diyorlar veya hangi markayı kullanıyorsan arkadaşımda da ping sorunu acayip vardı adamın evine gelip düzeltmişlerdi.
Sarı kablonun ucundaki yeşil konnektör. onu kontrol eder misin. Belki yerinden çıkmıştır.Yok sarı kablo sağlıklı görünüyor bi eğilme bükülme yok.
Bide açmıyorlar yarım saat uğraşıyorum anca açıyorlar değişen bişey olmuyoO nasıl oluyo ya allah da seni güldürsün akılma bir şey geldi de.
Ee türk telekomu aramadınmı? bu konu hakkında ne diyorlar veya hangi markayı kullanıyorsan arkadaşımda da ping sorunu acayip vardı adamın evine gelip düzeltmişlerdi.
Üzücü ben yeni binaya taşındığımda inan bana o kadar münakaşaya girmiştimki adamlar 3 ayda gelip tesisat döşediler biraz daha tehtitkar konuş işe yarayacaktır.Bide açmıyorlar yarım saat uğraşıyorum anca açıyorlar değişen bişey olmuyo
Yok orda da herhangi bir poblem yok modemde bir arıza olabilir mi sence?Sarı kablonun ucundaki yeşil konnektör. onu kontrol eder misin. Belki yerinden çıkmıştır.
Üstten ve alttan tutup yavaşça çek. Belki çıkmıştır ve sinyali düzgün alamıyordur.
Üzücü ben yeni binaya taşındığımda inan bana o kadar münakaşaya girmiştimki adamlar 3 ayda gelip tesisat döşediler biraz daha tehtitkar konuş işe yarayacaktır.