El Capitan Kullanıcıları Kulübü

Daha dün bir tanıdık gece 12 de çıktı sipariş yetiştirmek için çalışmaya başladı
Bu hafta gelir yüksek ihtimalle bugün olmasa da hazırlanıp kargoya verilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha dün bir tanıdık gece 12 de çıktı sipariş yetiştirmek için çalışmaya başladı

Bu arada rainbow 6 de yükledim sonunda alabildiğim en yüksek ayarlarla 160 200 arası gidip gelen fps alıyorum drop vb olmuyor. Sıcaklık ölçmek için daha program indirmedim anan zaten 1 oyun atıp bırakıyorum genellikle

Bu hafta gelir yüksek ihtimalle bugün olmasa da hazırlanıp kargoya verilir

Bu arada rainbow 6 de yükledim sonunda alabildiğim en yüksek ayarlarla 160 200 arası gidip gelen fps alıyorum drop vb olmuyor. Sıcaklık ölçmek için daha program indirmedim anan zaten 1 oyun atıp bırakıyorum genellikle
Birde siparişinde hediye alanlar soğutucu fan biraz ses çıkarıyor rahatsız ederse ayarlarsınız kulaklık ile duyulmuyor

Ben hic jir bahaneyi kabul etmiyorum biz pesin parayi veriyorsak karşılığında hizmet almak icin o zaman keske ürünü alinca odeme yapsaydık

• Beğen
Reaksiyonlar: vpro
İncehesap ta çalıştığını gösterdiği 2 foto atsana böyle galeyana gelmeyiz. Sinir oluyor insan haliyle.

570436 benim sipariş oldum bu ama hiç bir mesaj gelmedi . Ayın 20 sinde sipariş verdim . Yanı çıktıktan bir gün sonra. Mail attım ama sadece 10 gün içinde siparişiniz gelecektir diye mail atmışlar.

570436 benim sipariş oldum bu ama hiç bir mesaj gelmedi . Ayın 20 sinde sipariş verdim . Yanı çıktıktan bir gün sonra. Mail attım ama sadece 10 gün içinde siparişiniz gelecektir diye mail atmışlar.
15 güne çıktı o bide iş günü falan diye zırvalıyorlar. Haftaiçi sokağa cıkma yasagı da dahil mi merak ediyorum. Yoksa baya uzayacak.

1 tane kargo cıkmış görseli görsem laf etmeyecem ama oda yok.

Bu arada bu ram leri cl16 değerine çekecek var mı ? Ya da nasıl yapılır bilen . Her yere bakiyorum arıyorum bulamıyorum.

Sayilara bakinca Yeni bir tosun vakasi yaşayicaz gibi bir his geliyor icime ☺
Hayır Twitter dan bakıyorum adamların kargo göndermesi hakikaten sıkıntılı. İnşallah 1 ayı geçmez diyorum. İstanbulda olsam gider bakardım dükkanların.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,175,617
Üyeler
186,644
Son üye
Hyakki
Geri