Mastürbasyondan kurtulamıyorum!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar, ben evde tek kaldığımda aniden gelen bir istek ile mastürbasyon yapıyorum, ama her seferinde pişman oluyorum. Caiz olmadığını biliyorum, fakat şeytan yaptırıyor, kaç kere tövbemi bozdum... Bundan kurtulmak için önerilerinizi bekliyorum... ):
knk biraz psikopatça gelebilir ama her yaptığında kendine sertçe vur koluna bacağına falan bi süre otomatik olarak sırf vurmamak için yapmazsın ama baya sert vur

Kanka bence geliyorsa yapıcaksın kurtulmanın yolu yok, ailene yakalan bir daha yapabiliyor musun demiş biri. Ne alakası var hocam, bu cinsel istek? Ailesi gördü diye bir daha yapamayacak mı? Bence bırakmaya değil de azaltmaya bak, kendine başka aktiviteler bul düzene girer.

knk biraz psikopatça gelebilir ama her yaptığında kendine sertçe vur koluna bacağına falan bi süre otomatik olarak sırf vurmamak için yapmazsın ama baya sert vur
Onun yerine mentollü şeyler kullansın işte diyorum

günde 1 defa yapıyorsan okey bu 2 yi geçiyorsa bir an önce kendine bir uğraş bul dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Bundan kurtulmanın yolunu ben 1.5 yıldır bulamadım ama bunla yaşayabilirsin. Abartmadan yaptığın sürece sorun yok. Ben bir büyüğümle bu konuyu konuştuğumda bana şunu demişti. Sadece acıktığında buzdolabından yemek ye. Canın istediğin her zaman yer sorun olur. Bende öyle yapıyorum. İhtiyaç olunca. Sanada öneririm. Abartmadığın sürece sorun yok .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri