Neler Yeni

Mastürbasyondan kurtulamıyorum!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar, ben evde tek kaldığımda aniden gelen bir istek ile mastürbasyon yapıyorum, ama her seferinde pişman oluyorum. Caiz olmadığını biliyorum, fakat şeytan yaptırıyor, kaç kere tövbemi bozdum... Bundan kurtulmak için önerilerinizi bekliyorum... ):
knk biraz psikopatça gelebilir ama her yaptığında kendine sertçe vur koluna bacağına falan bi süre otomatik olarak sırf vurmamak için yapmazsın ama baya sert vur

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kanka bence geliyorsa yapıcaksın kurtulmanın yolu yok, ailene yakalan bir daha yapabiliyor musun demiş biri. Ne alakası var hocam, bu cinsel istek? Ailesi gördü diye bir daha yapamayacak mı? Bence bırakmaya değil de azaltmaya bak, kendine başka aktiviteler bul düzene girer.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,691
İsim
Mert Can Ergün

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
knk biraz psikopatça gelebilir ama her yaptığında kendine sertçe vur koluna bacağına falan bi süre otomatik olarak sırf vurmamak için yapmazsın ama baya sert vur
Onun yerine mentollü şeyler kullansın işte diyorum

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan
günde 1 defa yapıyorsan okey bu 2 yi geçiyorsa bir an önce kendine bir uğraş bul dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bundan kurtulmanın yolunu ben 1.5 yıldır bulamadım ama bunla yaşayabilirsin. Abartmadan yaptığın sürece sorun yok. Ben bir büyüğümle bu konuyu konuştuğumda bana şunu demişti. Sadece acıktığında buzdolabından yemek ye. Canın istediğin her zaman yer sorun olur. Bende öyle yapıyorum. İhtiyaç olunca. Sanada öneririm. Abartmadığın sürece sorun yok .

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,748
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom