c0rbius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
Zen+ ile ilgili bilgisi daha iyi. O yüzden arkadaşı etiketledim. Soğutucun var mı? Konunun başını okumadımŞu anda usulca yardım bekliyorum birinden.
4' ün üstüne çıkmamanı şiddetle tavsiye ederim. Dynamic v core ayarını 0,100 arttırarak 4.0 denenebilir.Stok soğutucu
O değer başta kaçtı hiçbir fikrim yok kaça çıkarayım tam olarak?4' ün üstüne çıkmamanı şiddetle tavsiye ederim. Dynamic v core ayarını 0,100 arttırarak 4.0 denenebilir.
Bu ayarları yukarıdan aşağıya doğru nasıl olacağını söylerseniz hemen yapabilirim.4' ün üstüne çıkmamanı şiddetle tavsiye ederim. Dynamic v core ayarını 0,100 arttırarak 4.0 denenebilir.
Stokta ısınacaktır yapacak bir şey yokO değer başta kaçtı hiçbir fikrim yok kaça çıkarayım tam olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ayarları yukarıdan aşağıya doğru nasıl olacağını söylerseniz hemen yapabilirim.
Bu arada ilk defa OC yapıyorum.
Biosta kaldım öylece kimse yok.
Arkadaşlar 4.0 GHz için +0.204V yaptım kimse cevap vermedi. İnşallah sorun olmaz.
Arkadaşlar sıcaklık 90 dereceye vurdu stres testinde ne yapmam gerekir?
4.0 GHz, +204 verilir mi?O değer başta kaçtı hiçbir fikrim yok kaça çıkarayım tam olarak?
Bu ayarları yukarıdan aşağıya doğru nasıl olacağını söylerseniz hemen yapabilirim.
Bu arada ilk defa OC yapıyorum.
Biosta kaldım öylece kimse yok.
Arkadaşlar 4.0 GHz için +0.204V yaptım kimse cevap vermedi. İnşallah sorun olmaz.
Arkadaşlar sıcaklık 90 dereceye vurdu stres testinde ne yapmam gerekir?