Semti Seçiyorum ama mahelleler de mahallem çıkmıyorNetspeed altyapı sorgula yaz reklam olmayan ilk siteye gir ordan sorgula buraya ss at
![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
Netspeed altyapı sorgula yaz reklam olmayan ilk siteye gir ordan sorgula buraya ss at
burdan da sorgulasana bi;Semti Seçiyorum ama mahelleler de mahallem çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış seçiyormuşum
Alıntıyı görüntüle
bina yok burda daburdan da sorgulasana bi;
GIBIRNet Altyapı Sorgulama | Fiber Sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakırgibir.net.tr
netspeed de çıktıysa burda da çıkar bina ismine değil numarasına bakarak işaretleyinbina yok burda da
yok bulamadım şuan 25 e 6 kullanıyorum interneti ama çok ping oluyornetspeed de çıktıysa burda da çıkar bina ismine değil numarasına bakarak işaretleyin
hmm zaten vdsl pakettesin yani aman aman bir şey değişmez altyapı kötüyseyok bulamadım şuan 25 e 6 kullanıyorum interneti ama çok ping oluyor
Sürekli packet loss