Güncel En İyi Kripto Borsası Hangisidir?

Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Bu işe başlamak isteyenler için rehber çok iyi olur aslında. Şahsen benim başlama gibi bir hevesim var yatırım açısından araştırmama rağmen hiçbir yt kanalı güzelce videolar halinde anlatmamış. Bu da can sıkıcı bir hâl alıyor aslında. Udemy'de birçok kurs var ama fiyatı da çok pahalı yeni başlayanlar için.

Yani senin parayı söküp götürüyolar. Taktiklerinin ismi KOMİSYON!
Anladım teşekkürler dostum sagol.
Uygulamaların güvenilirligi açısından önerdim
Makas kısmını isin içinde olmadığım için bilmiyorum .

Şu 3060Tİ yada ekran kartı stokları gelmez ise çekiceğim 3 tane RX570 mayning!

Neye göre? Kazım yapacaksanız kale şuan ETH. Artmasını bekliyorum YTD (Yatırım tavsiyesi değildir) Alacaksanız şuan tüm coinler aşırı oynak.
Binance.
Sen şuan yapıyorsun sanırım güncelde en iyi miner hangi yazılım var mı önerin kullandığın?

Evet arkadaşlar 2018'den beri bu konu hakkında hiç güncel değilim konuya hakim arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Maden: ETH

Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Binance en sağlamı. En hacimli, en çok kullanılan o. Parayı çekmek için Türk borsası olarak Paribu kullanılabilir sorun yasamadım kullanırken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslıdan sadece mining gelirini çekmek için kullanacaksan Paribu yeterli olur. Binance ile uğraşmana gerek yok.

Evet arkadaşlar 2018'den beri bu konu hakkında hiç güncel değilim konuya hakim arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Maden: ETH
Konuyla pek alakalı değil ama geçen bir konu açmıştım 3 tane 5700xt li sistemde ethereum deneyecektin. Nedir son durum ?

@RevDeisDou sen şu anda bir yandan kazıp bir yandan forumda nasıl dolaşıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,697
Üyeler
192,769
Son üye
berkk54
Geri